ONA JE ĐAVO, HOĆE DA UNIŠTI ANABELU: Andrej Atijas brutalno isprozivao ženu s kojom ima sina

Andrej Atijas, bivši suprug Anabele Bukve, kaže da je ostao u dobrim odnosima sa pevačicom i posle razvoda iako je već našao novu devojku Minu Mateljan. On se sa Anabelom svakodnevno čuje zbog ćerke Blankice, a za bivšu ženu ima samo reči hvale, dok o Jasmini Skender, sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Leona, nema nimalo lepo mišljenje.

Naime, Jasmina je za "Srpski telegraf" pre dva dana izjavila da je Andrej monstrum i da se Anabela spasla što se razvela od njega, pa je Andrej rešio da joj odgovori.

- Jasmina je najveće zlo koje postoji! Za tu ženu nemam nijednu lepu reč da kažem - započeo je Andrej razgovor i dodao da se Skenderova trudi da napakosti i povredi Anabelu, što joj on neće dozvoliti:

- Jasmina sada koristi naš razvod da bi bila u centru pažnje. Priča samo gluposti koje su neistinite. Žena hoće da se meša tamo gde joj nije mesto. Sa njom nikada ne bih ni reč više popričao, dok sam za Anabelu uvek tu i, ako je ova bude dirala, ja ću biti tu da je zaštitim. Ta žena je meni uništila život, ona je jedna zmija. Njih dve su skroz različite, Anabela je anđeo od žene, dok je Jasmina pravi đavo.

Andrej je rekao da se sa pevačicom razišao pre dva meseca, ali da su svakodnevno u kontaktu.

- Anabela je mnogo dobra žena i ja ću za nju i našu ćerkicu Blankicu uvek biti tu. Šta god da im zatreba, kada god to bilo, ja ću im se naći.

Podsećamo da su Anabela i Andrej u aprilu 2012. godine započeli vezu da bi se 26. decembra iste godine i venčali. Godinu dana su živeli u Sarajevu, ali su se vratili u Beograd. Jedno vreme su živeli i u Rovinju, gde je Andrej kupio stan.

Jasmina Skender tvrdi da je od bivšeg dečka Andreja Atijasa trpela psihičke torture i otkriva kako je on bio spreman da joj namesti aferu sa prostitucijom samo da bi je uništio, kao i da ima snimak koji će ga dokrajčiti.

- Saznala sam da mi je Andrej nameštao da me uhapse za prostituciju. Neki dečko je trebalo da mi se javi i da me zavede, pozove da dođem njemu u posetu i da me lažno prijave i uhapse. I to je njemu izletelo u razgovoru sa jednim novinarom, koji je to snimio i poslao mi. Taj snimak i još mnogo drugih se nalaze kod advokata. Andrej se plaši da ne pustim to u javnost, zbog toga me ne dira - kaže Skenderova.

Iako se šuškalo da je na Anabelin i Andrejev razvod uticalo Lunino učešće u rijalitiju, on nije saglasan s tim i kaže da je sa Lunom u mnogo dobrim odnosima.

- Da je to uticalo, mi bismo se razveli dok je Luna bila u "Zadruzi 1". Ja sam sa Lunči super. Uvek smo u kontaktu. Ona je mnogo dobra i vredna devojka. Uvek sam tu za nju - rekao je Atijas.

Izvor: Republika.rs
Foto: ndrejko/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.