KOLIKO JE LAKO BITI GLUMAC? Miloš Biković iznenadio obraćanjem javnosti (FOTO)

Miloš Biković odlučio je da se obrati svima na Instagramu te otkrio kroz kakve teške izazove i zadatke prolazi kao glumac, ali isto tako naglasio da svoju profesiju ne bi menjao nizašta na svetu.

Bikovićeve reči pokrenule su veliki broj poruka njegovih fanova.

- Snimati film izgleda lako, ali evo procenite sami. Stajati satima na mrazu, u letnjem kostimu, trčati i skakati po vrućini, na plus 40, naravno u zimskom kaputu, bos preko trave i granja, kroz šumu... Tuče, lomovi, udarci, dobiti čauru u oko, pesnicu u uho grlo nos... - započeo je Miloš:

- Vikati po 20 dublova zaredom... Da ne govorim o psihološkim naporima... Kada su vas isekli iz filma, smontirali dublove koji nisu najbolji, niste dobili ulogu, film je neuspešan ili dosadan, tekst je složen i nelogičan, loše napisan tekst, uloge predlažu uvek slične i bezlične, plitke, direktor fotografije vas snima pod svetlom pod kojim izgledate kao da ste umrli sasvim nedavno, prekovremeni rad od 12-14-14-15-16 sati dnevno, obaraju ti honorar, klopa na setu je često loša i ista, noćna snimanja, poremećen san, lezes da spavaš kad se svi bude, letovi, putovanja, noćenje u avionu, autobusu, vozu. Napor, umor, loši odnosi sa rediteljem ili sujetnim kolegom... Neprofesionalnim članom ekipe... Uvlačenje u politički kontekst mimo tvoje volje, fotografisanje po 1.000 puta zbog nečije sestričine i sve to ako imaš sreće da imaš posla...

Biković je ovo obraćanje završio sledećim rečima:

- Ali, kada dođeš do momenta istine, kada si se "odlepio" od stvarnosti, poleteo... Sve ovo ne bi menjao za to, za taj trenutak... I za onu tišinu u sali, za zvuk otvaranja maramica ili smeh. Za nečije pune oči.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bikovic/Instagram

Pogledajte još