KATARINA ŽIVKOVIĆ ZA 3.000 EVRA PRODALA LUNI ĐOGANI "DEVETI KRUG": Ne kajem se što ja nisam snimila tu pesmu

Katarina Živković nije htela da otpeva pesmu "Deveti krug", pa je prodala Luni Đogani za 3.000 evra! Folk pevačica je još davno kupila numeru sa kojom blogerka danas puni klubove i uzima 8.000 evra za nastup na plejbek, ali joj nešto nije legla.

Pesma je dugo stajala u fioci, a Kaća se pre nekoliko meseci setila mlađe koleginice i rešila da joj pomogne na početku karijere.

- Katarina je pre nekoliko godina kupila više pesama istovremeno, a među njima se našla i "Deveti krug", koju je platila 3.000 evra. Međutim, u tom trenutku bile su joj interesantnije neke druge numere, tako da ovu nikada nije ni snimila. Činilo joj se da ta pesma nije za nju i verovala je da će je neko drugi bolje izneti - priča izvor blizak Živkovićevoj.

Katarina je objasnila kako je došlo do toga da njena pesma završi kod Lune.

- Nas dve imamo zajedničkog frizera. Dok je ona bila u rijalitiju, čula sam da želi da postane pevačica, pa sam tom našem prijatelju rekla da bi joj pesma "Deveti krug" bila pun pogodak. On joj je pustio snimak, Luna se oduševila i pristala da je snimi - kaže folkerka.

Ona nije htela da priča o novcu, ali je naglasila da nije u minusu zbog Đoganijeve.

- Mi pevači samo gledamo da ne budemo na gubitku kada međusobno trampimo pesme. Dakle, koliko sam je ja platila, toliko je i Luna. Odavno sam imala tu numeru kod sebe, ali nije bilo suđeno meni nego Luni da je proslavi - ističe Katarina.

Živkovićevoj je drago što je imala priliku da pomogne nekome sa estrade ko je tek na početku.

- Nisam sujetna i drago mi je što je Luna napravila veliki uspeh sa tom numerom. Lepo sam procenila da će joj leći. Nas dve smo se nedavno čule i videle ona je veoma zadovoljna i meni je milo zbog toga. Ne kajem se što ja nisam snimila tu pesmu, mislim da sam izabrala one koje su bile bolje za mene - kaže pevačica.

Izvor: Informer.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još