SPREMAN NA SVE: Miloš Bojanić ušao u "Zadrugu" (VIDEO)

Miloš Bojanić ponovo je rijaliti takmičar. Iako se godinama pričalo o "Farmi" u kojoj je on učestvovao i na kojoj je imao žestoke sukobe, Miloš je odlučio da svoj rijaliti put nastavi.

On je večeras stigao u studio i vrlo brzo će se pridružiti takmičarima u imaginarijumu, a kako i sam kaže, svestan je da su ga ljudi iščekivali i ranije.

- "Farma" u kojoj sam ja učestvovao, kako kažu čelnici, bila je najgledanija u istoriji "Pinka" tada, tako da ima razloga zašto su me iščekivali u rijalitiju. Danas sam šetao gradom i svi već znaju da ulazim, svi me pitaju da li je istina. Drago mi je zbog toga. Oni mi daju podršku, to mi je motivacija i mnogo mi je lakše sad kada sam došao - rekao je Miloš.

On i dalje nije siguran šta ga čeka u imaginarijumu, ali spreman je i na razne probleme.

- Ne mogu da kažem unapred kakav ću imati odnos sa njima, rano je davati neki sud. Situacija se menja stalno i vremenom se zahuktava, tako da očekujem tek da se zaigra. Ovo je jedno svetsko čudo, i ovde je na neki način ponos biti, što se ambijenta tiče, a ne sumnjam da nije lako kada je toliko ljudi, što više ljudi, više i problema - kazao je.

Miloš se dotakao i Zokija Šumadinca.

- Vrlo brzo se on probio, snimio je hit i brzo su svi saznali za njega. Bilo je to i u mojoj branši, ali nije isto pasti sa visoke grane ili one niže. Najteže je opstati - rekao je Miloš, ne predviđajući Zokiju uspeh u karijeri.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još