NE PLAŠIM SE DA ĆE MI DRUGE PREOTETI MUŽA: Aleksandra Prijović sigurna u Filipovu ljubav

Popularna pevačica Aleksandra Prijović ovih dana vredno nastupa, a kako ističe, svoje slobodno vreme provodi sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom. Za portal pink.rs iskeno je govorila o roditeljstvu, bračnom životu i nesuglasicama, ali i novitetima koje sprema.

- Ja sam navikla ceo život da radim i to mi zaista nije teško, a što se tiče mog privatnog života meni se desila najlepša stvar na svetu, postala sam majka predivnog dečaka koji za koji dan puni sedam meseci i mogu da kažem da svaki dan čekam da progovori to čuveno "mama". Baš bih volela da to bude prva reč koju će reći - kaže Aleksandra na početku razgovora.

Aleksandra je prošle nedelje proslavila svoj rođendan i ispričala kakvo joj je Filip priredio iznenađenje za njen divan dan.

- "I sad me po tebi poznaju" je Filipova omiljena pesma i ja mu tu pesmu uvek pevam na bilo kom veselju da se nalazimo. Iskreno se nisam nadala, ali baš sam se obradovala kada sam se vratila sa svirke i ugledala to iznenađenje balone, cveće, baš me je iznenadio.

Pevačica i njen suprug važe za skladan par na našoj javnoj sceni, a Aleksandra ističe da se ni na početku veze nije plašila da će joj ga preoteti neka njena koleginica, kao ni sada kada su u braku.

- Takvih komentara je bilo na početku veze, biće ih naravno i ubuduće, mi našu ljubav ljubomorno čuvamo samo za nas. Nisam se plašila, niti se plašim, mi smo bili osvajači naše ljubavi i mislim da smo pokazali koliko je velika naša ljubav.

Aleksandrin bivši dečko Ljuba Perućica uskoro staje na ludi kamen, a pevačica mu je poželela svu sreću, kao i to da se i on i njegova izabranica ostvare kao roditelji.

- Ja sam ih srela pre nekoliko meseci i kada su rekli da će praviti svadbu i tada sam, ali im sada javno čestitam i želim im da se ostvare kao roditelji - završava Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još