DA LI JE VERENIČKI?! Bogati Rus kupio Soraji Vučelić dijamantski prsten vredan 60.000 evra! (FOTO)

Soraja Vučelić dobila je na poklon dijamantski prsten vredan čak 60.000 evra. Starleta se pohvalila na Instagramu komadom skupog nakita, ali nije želela da otkrije ko se isprsio za ovaj dar.

Kako piše "Informer", poklon je stigao od bogatog Rusa Kurbana Omarova, koji je već neko vreme u vezi sa Vučelićevom. Ovaj tajkun je zvanično od 2015. godine u braku sa poznatom ruskom TV voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom, ali ga to ne sprečava da švrlja sa strane.

- Kurban je odlepio za Sorajom. Ne prestaje da je obasipa skupim poklonima, a poslednji u nizu je dijamantski prsten koji joj je dao pre nekoliko dana. I ona se zaljubila u njega, ali mu je postavila ultimatum - ili da se razvede od Ksenije ili će raskinuti. Pošto je on i dalje u braku, Soraja se neko vreme nije viđala sa njim, pa joj je on došao na vrata sa prstenom i obećanjem da će uskoro okončati vezu sa poznatom ruskom voditeljkom - otkriva izvor blizak starleti.

Vučelićeva je očigledno poverovala u Omarove reči, čim je prihvatila njegov skupoceni poklon, a da li će se bogati Rus zaista razvesti, ostaje nam da vidimo.

Sorajin izabranik je poznati ruski bloger i biznismen koji je veoma popularan na društvenim mrežama. Vlasnik je nekoliko kompanija, osnivač jednog popularnog Jutjub kanala na kojem se emitovao i njegov rijaliti šou. Ubraja se u trideset najpoznatnijih ruskih blogera na Instagramu. Pored toga što je oženjen, ima i četvoro dece - sina i tri ćerke.

Izvor: Informer
Foto: sorajavucelic/Instagram

Pogledajte još