Wedding Show i venčanje sa Elvisom

Iz celog sveta milioni bračnih parova izgovorili su sudbonosno "da" u Las Vegasu, u nekoj od čuvenih kapela koje za 500 dolara venčavaju bez neke naročite prethodne procedure. Tokom Wedding Showa u Beogradu će i naši parovi biti u prilici da ih venčana niko drugi do Kralj lično.

U toku je sezona venčanja, a upravo ove jeseni, 27. i 28. novembra u Beogradu, u hotelu Continental, prvi put ce se odrzati Wedding Show, u organizaciji časopisa "Reci Da". Osnovna ideja ovog salona je da se predstave eminentni izlagači i eksperti iz industrije venčanja, sa pratećim radionicama i kosultacijama.

U saradnji sa modnim studiom "Click" izlagači će održati revija venčanica i ekskluzivnih haljina, na kojima će se predstaviti i naši renomirani kreatori.


Malo Las Vegasa

Las Vegas, u sred pustinje Nevada, grad je kocke i brzopoteznih, otkačenih venčanja. Tamo se godišnje obavi 120.000 venčanja, a "matičar" se bira, pored ostalog, i prema tome koju poznatu ličnost mladenci vole. Na primer, Vegas je poznat kao mesto gde mogu da vas venčaju kostimirani dvojnici Elvisa, Merlin Monro, predsednika SAD... Pored ljudi koji žele da to urade brzo i zabavno, za ovakva venčanja su se odlučile i neke poznate ličnosti poput Džoan Kolins, Frenka Sinatre, Demi Mur, Ričarda Gira...

I kod nas sigurno mnogi zaljubljeni parovi maštaju da otputuju u Vegas i sudbonosno "da" kažu na, za naše prostore, neobičan način. Međutim. To će sada moći i u Beogradu.

Odaberi scenografiju
Budućim mladencima, organizatori su omogućili da odaberu kompletno scenografski preuređenu kapelu u duhu Vegasa, veliki neonski znak "Venčajte se", a tu će biti i nezaobilazni kostimirani matičari, muzika, cveće, fotografisanje, snimanje kamerom i sve ostalo što se može poželeti. Naravno, pored ostalih slavnih ličnosti, matičar će biti i Kralj - Elvis Prisli.

Svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto Kralja rokenrola, mogu se na licu mesta venčati uz blagoslov čuvenog matičara Opštine Stari grad - Gordane Zorić!

Ulaz na Wedding Show je slobodan, a organizatori će svim mladencima omogućiti da učine nestvarno nezaboravnim i venčaju se upravo na ovom salonu.

N.D.

Pogledajte još