ANABELA BUKVA POSLE KRAHA DRUGOG BRAKA: Život mi prolazi u zarastanju rana

Luna Đogani nedavno je krenula stopama majke Anabele Bukve i uplovila u muzičke vode, zbog čega je pevačica ponosna, a pogotovo što mnogi kažu da je pobednica "Zadruge" njena slika i prilika.

- Mnogo me podseća... Možda ne toliko izgledom koliko karakterom, gestikulacijom, pokretima... Baš onako mala ja - ponosna je Anabela, koja će uskoro publiku obradovati emotivnom pesmom - baladom, koju je prvobitno trebalo da snimi njena ćerka Luna, koja je od iste odustala.

- Stalno neka drama oko nas, ali stvarno jeste... Ona je ta koja je inspirisala te autore da tako razmišljaju, međutim Luna je tu noć meni rekla, kad sam ja čula pesmu: "Mama, ja se ovako više ne osećam, kako se ti osećaš?". Ja sam rekla: "Ne pitaj, znači, nemam komentar"... Tako da je rekla: "Tvoja je, uzmi je, kao da je pisana za tebe!". I rekla mi je da je ponekad najbolje pevati ono što čovek oseća jer ako se trudiš da previše ugodiš svima, a ne ugađaš sebi, onda se to oseti, pogotovo kada je muzika u pitanju.

Mnogo se šuškalo i o tome kome posvećuje emotivne stihove.

- Posvećujem je sebi, a onaj ko se pronađe u toj pesmi, zna ko je... Posvećujem je sebi zato što je ceo moj život tako nekako u nekom zarastanju nekih rana, u tom nedostajanju vezano za ljubav ili ne, više nije ni bitno, ali nekako me baš prate te reči - kaže Anabela, koja u ljubav, uprkos krahu braka s Andrejem Atijasom, i dalje veruje, ističe u intervjuu za "Premijeru".

- Ja sam satkana od ljubavi i nekako ceo život živim od ljubavi... I jednostavno neću nikada, nikada prestati da verujem u to i znam da Bog ima velike planove za mene.

Izvor: Pink.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.