NAPOLJU JE NEKO ČEKA: Nataša Radan priznala Janjušu da u Zadrugu nije ušla kao slobodna devojka (VIDEO)

Zadrugarka Nataša Radan je na samom početku rijalitija stupila u prisne odnose sa Radetom Lazićem, a u Beloj kući je pušten i snimak kako ga je oralno zadovoljavala.

Iako su nju povezivali sa pevačem Amarom Giletom i Šakom Polumentom zbog fotografija koje su isplivale u javnosti, a na kojima se može primetiti da njihov odnos nije bio samo prijateljski, Nataša je u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem otkrila još jedan šokantan detalj.

Naime, ona je priznala da je u spoljnom svetu imala dečka koji ne želi da se eksponira u javnosti, zbog čega je Janjuš bio zaprepašćen.

- Mi smo se dogovorili da ja ovde uđem kao slobodna, ali da pazim šta radim. On nikad ne bi dozvolio da se o njemu piše ili da nas povezuju, ne voli to - rekla je Nataša.

- Ja nisam znao da imaš momka, ne znam šta ćeš sad da radiš - rekao je Janjuš.

- Pa, ja sam ušla kao slobodna. Mogla sam da se družim sa svima i da se sp*dam o svemu. Ne znam šta mi je bilo. On je meni rekao da ako napravim grešku, znam šta će da se desi. Ja sam sa njim prošla mnogo toga i prešla sam preko mnogih stvari zbog njega, zato što mi je bitan. Ni za rođendan mi nije poslao čestitku - rekla je Radan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još