PREVIŠE SLIČNOSTI I RAZLIKA: Koji horoskopski znaci nikako ne uspevaju da budu prijatelji?

Ili su previše slični, ili su previše različiti. U svakom slučaju, ovi horoskopski znaci nikako ne uspevaju da budu prijatelji.

1. Vaga i Škorpija

Škorpije su misteriozne i imaju "ono nešto", čime privlače ljude. Vage su šarmantne i ljubazne, i lako je razumeti zašto bi svaki znak želeo da bude prijatelj sa drugim. Međutim, kada se posesivne sklonosti Škorpija ukrste sa dobroćudnim Vagama, veoma često se dogoDi da Vage budu iskorišćene.

Škorpija neće uživati u Vaginoj otvorenosti. Verovatno će Vaga dovesti trećeg prijatelja, a Škorpija se tada oseća kao višak. Najgore od vega je što Vage neće ni shvatati da Škorpijama to smeta.

2. Ovan i Rak

I Ovan i Rak su veoma brižni prijatelji, ali to problema dolazi kada, zbog "kratkog fitilja", Ovan ipak kaže nešto pogrešno i povredi nežna Rakova osećanja.

Ovnovi su impulsivni, dok je Rak promišljen. S obzirom na to da Rak često nije toliko spontan koliko bi njegov prijatelj Ovan želeo, ali i s obzirom na želju oba znaka da drže kontrolu, ovo prijateljstvo je osuđeno na propast.

3. Bik i Jarac

Šta se dešava kada su dva krajnje tvrdoglava znaka prijatelji? Na kraju dođu do tačke gde je njihova prevelika sličnost ono što ih sprečava da naprave dublju povezanost.

Ni jedan od ova dva znaka nije spreman na kompromis, a tako se problemi ne rešavaju. Prijateljstvo Bika i Jarca toliko obećava na početku, ali na kraju jednostavno izbledi.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još