KRAJ LJUBAVI SA MISICOM: Daniel Kajmakoski potvrdio da se razvodi od 13 godina mlađe supruge

Popularni pevač kojeg je publika upoznala kroz šou program "X faktor", a sada ga svakog petka gleda u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", Daniel Kajmakoski, razvodi se od 13 godina mlađe supruge, makedonske misice Kristine Dimitrijevske.

Naime, on je u saopštenju, koje je preneo "Story", odlučio da stavi tačku na sve glasine:

- Kristina i ja nismo zajedno već duže vreme. Brakorazvodna parnica je u toku. Doneli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem detetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas - rekao je Daniel u saopštenju.

Ipak, za makedonske medije je misica bila nešto detaljnija, te je otkrila da je upala u depresiju zbog razvoda.

- Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam želela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu. Posle dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce - rekla je manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vežbanje.

Izvor: Novosti/Story
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.