MAJKA JE NE VOLI, PONAŠA SE PREMA NJOJ KAO PREMA KOMŠINICI: Drugarica Tare Simov otkrila šok detalje iz života zadrugarke

Otkako je počela treća sezona "Zadruge", gledaoci bruje o kontroverznoj manekenki Tari Simov, po čijem životu bi se zasigurno mogao snimiti film. I dok trenutno svi prate njene ljubavne igrarije sa Matejom Matijevićem, i dalje se mnogo priča o Tarinom privatnom životu - odnosu s neprijateljima, svemu što je preživela u detinjstvu, od strane svojih vršnjaka, ali i porodičnom životu.

U sve to odlično je upućena Tarina bliska prijateljica, koja je otkrila za mnoge do sada nepoznate detalje o njenom životu.

- Tarin tata je uvek, od kada ja znam Taru, živeo u Makedoniji. Dvadeset, trideset godina je mlađi od njene mame. On ima novu ženu u Makedoniji i ima troje dece sa njom. Kada Tara u "Zadruzi" kaže: "Imam dve mlađe sestre", misli na mlađe sestre od tate. Mama je starija, mislim da oni čak i nisu bili u braku, nego da su Taru dobili ovako, van braka. Od mame ima mnogo starijeg brata. On ima 30 i nešto godina. Njena mama se ceo život bavila nekim radnjama... Tarina majka znam da živi sada na Zlatiboru i da se oglašava na njenim fan stranicama. Izgleda kao da je voli, ali je ne voli. Mi kada smo bile male i kada sam odlazila kod njih u stan, Tarina majka se prema njoj ponašala kao da su komšinice, a ne kao majka i ćerka - iznela je šokantne detalje Tarina prijateljica, koja je insistirala da ostane anonimna.

S druge strane, svi su stekli utisak da je Tarin odnos sa majkom u najboljem redu, budući da je neretko pozdravlja javno iz Bele kuće.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.