NEPRISTOJNA PONUDA: Aleksandri Prijović nudili novac za seks

O životu popularne pevačice Aleksandre Prijović već je mnogo toga poznato, međutim, ona je odlučila da otvori sve karte i otkrije do sada nepoznate detalje.

Prijovićeva je priznala da se njena majka odrekla svega da bi Aleksandra sada bila ono što jeste. Ona je takođe otkrila i da je na sebi radila četiri estetske korekcije, a ne tri kao što se do sada nagađalo.

Aleksandra je takođe dodala da je bila veoma tužna kada su joj se roditelji razveli, a da joj je najteže palo kada je ostala bez deke, koji je nedavno preminuo.

- Definitivno najteži trenutak, to je bilo pre tri meseca - rekla je Aleksandra kroz suze.

Na pitanje da li strahuje da će je njen suprug Filip Živojinović ostaviti, Prija je slagala, te je rekla da nema taj strah, a onda je priznala da ipak nije bila iskrena.

- Mislim da svako ima strah da ostane bez nekog koga voli. Ja ne sumnjam u njega, ali opet kažem, nikad se ne zna u životu. Kao svako ko voli nekog, i ja isto tako ne bih volela da ostanem bez njega - navela je pevačica tokom poligrafskog ispitivanja.

Aleksandra je ovom prilikom otkrila i da je dobijala raznorazne nepristojne ponude, te da su joj pojedinci nudili čak i novac u zamenu za s*ks.

- Nije mi niko direktno nudio, nisam imala takvih ponuda, ali da je bilo priča nekih i da je to dolazilo do mene... - objasnila je Aleksandra.

Ona je otkrila i da joj se udvarao oženjeni pevač pre nekoliko godina, dok još nije stupila u emotivni odnos sa Živojinovićem.

Izvor: Pink.rs/Blic
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.