JA SAM BORAC: Katarina Živković progovorila o svom zdravstvenom stanju

Pevačica Katarina Živković važi za jednu od najatraktivnijih mladih dama na srpskoj javnoj sceni, a kako sama Katarina ističe, sada drugačije gleda na estradu u odnosu na početak karijere.

- Ja sam jako iskrena i dosta se vodim nekim stvarima koje ja volim i radim što se meni sviđa i što ja smatram da je dobro. Trudim se da budem totalno svoja i da ono što pevam se mojoj publici dopadne - kaže Kaća.

Tokom njenog bitisanja na sceni za pevačicu mnogi misle da intrigira, ali Kaća ima drugačije mišljenje.

- Ne trudim se da intrigiram, ali eto to što tako deluje, mogu pripisati mojoj harizmi i to je super. Ali sa druge strane to je dobro za šoubiz i to je dobro što nosim u sebi.

Katarina Živković nedavno je saznala da boluje od insulinske rezistencije. Iz tog razloga, pevačica je morala da promeni život iz korena i nimalo joj nije bilo lako. Pevačica vodi računa o zdravom životu i kako navodi, vreme koje provodi u teretani kada vežba joj i te kako prija.

- Volim da vežbam jer je to na neki način zdrav život, trudim se da koliko je moguće vodim zdrav život. Ali ako čovek ne želi da vežba, on može da izmisli milion i jedan razlog, ali ja nisam takva. Ja sam borac, volim da izgledam lepo i da budem zdrava - rekla je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.