STEFAN BUZUROVIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE DETALJE SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Danijela je mogla da ostane na mestu mrtva

Popularni glumac i voditelj Stefan Buzurović progovorio je o svemu što se dešavalo pre nedelju dana kada je sa suprugom Danijelom doživeo saobraćajnu nezgodu.

Njih dvoje su se tada sudarili sa bivšim rijaliti učesnikom Adamom Đoganijem, koji je tom prilikom za sudar optužio drugu stranu. Glumac ističe da su Adamove izjave lažne i da je njegova supruga mogla da izgubi život...

- Supruga i ja smo te noći bili na premijeri filma u Centru Sava, a sudar se dogodio u deset minuta do ponoći. Ako uzmete u obzir kada se film završio, a kada smo se mi vraćali kući, nema tu baš mnogo vremena da se čovek napije, kako tvrdi Adam Đogani. Ujutru sam imao probu, Danijela je išla na posao. Mi smo odgovorni ljudi - istakao je on za Alo! i dodao:

- Sudar se dogodio u blizini našeg doma, a dečko koji nas je udario vozio je neprilagođenom brzinom i u suprotnom smeru. Velikom brzinom je udario u nas. Danijela se u poslednjem momentu zaustavila i da je skrenula, kao što je htela, on bi udario u njena vrata i ona bi verovatno na mestu ostala mrtva. Bez obzira na izjave koje je Đogani davao, a koje ne želim da komentarišem, smatram da je krivica njegova, a to je potvrdila i istraga - ispričao je Buzurović.

Izvor: Glossy.rs/Alo!
Foto: lady_buzzz/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.