TO ŠTO RADITE JE DNO DNA, POSLUŠAJTE MARIJU NEKAD: Bosa Čolić iskritikovala Miljanu i Zolu (VIDEO)

Drvo mudrosti pozvalo je Lazara Čolića Zolu u Rajski vrt, gde je Čolić Drvetu ispričao kako je pod stresom i da se oseća veoma loše.

- Nervozan sam zbog sobe za rehabilitaciju. Mnogo toga se izdešavalo i negativnog i pozitivnog i svega. Ne znam da li mi je prošao dan bez stresa. Nadam se da me razumeš što sam danas nervozan, čekam “Pretres nedelje sa Milanom” da sve obrazložim - rekao je, a Drvo ga je obavestilo da će dobiti poziv sa majkom.

Kada se javila Zolina majka Bosa, odmah je rekla da ima zamerke na njegovo i Miljanino ponašanje.

- Ja sam dobro, imam zamerku (na to što radi na žurkama). Sve se vidi, nema potrebe. Oboje se uozbiljite, imam zamerke. I dalje stoji podrška, ali treba da poslušate Mariju u nekim stvarima - rekla je Bosa.

- Šta zamera? - upitala je Miljana Zolu.

- To što pravite jedno drugo ljubomornim, to je dno dna. Vi znate da imate podršku - nadovezala se Zolina majka.

- Mi se to dogovaramo da pravimo šou za to. Kako reaguješ na Marijino ponašanje prema meni i moje prema njoj? - nastavio je Zola.

- Neke stvari nisu u redu sa njene strane, a neke sa tvoje, pola-pola. Marija je za dosta stvari u pravu, ali ja nikada ne bih Miljanu uvredila kao ona tebe. Ničije dete, a pogotovo Miljanu koja je sa tobom. Pozdravi sve zadrugare iza sebe i Mariju, Vladimira Tomovića, Stefana i njegovu devojku, Janjuša - odgovorila je Bosa.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još