BEZOBZIRNO ELIMINIŠU LJUDE IZ SVOG ŽIVOTA: Horoskopski znaci koji ne znaju za milost

Astrologija nam može biti i te kako korisna. Pogotovo u situacijama u kojima pokušavamo da izbegnemo konflikt. Postoje oni horoskopski znaci koji opraštaju i oni koji su spremni da vas izbace i da se ne osvrnu.

1. Ovan

Ovan nije sklon navikama koje ćega vezati za jedno mesto i nikad se neće okružiti ljudima koje ne smatra vrednima svoje pažnje. Ovan je znak kojim upravlja Mars, planeta koju astrolozi nazivaju "Bogom rata" ili "planetom akcije". Jednom kad njima učiniš nažao, dobićeš još jednu priliku samo ako si izuzetno srećna. Ali nemoj računati na to. Neće se oni premišljati, oni će sve veze s tobom preseći kao da se nikad niste voleli ili radili zajedno i neće se ni osvrnuti. Ovan naprosto ne želi da troši svoje vreme na ljude koji nisu uz njega bez dvoumljenja ili koji bi mogli da ga izdaju.

Ovnovi su rođene vođe, avanturisti su i stvarno dobro društvo. Često se na nešto usmere s puno strasti, što može biti izvanredno, ali može katkad biti i loše. Ako slučajno otkriješ mračnu stranu njihove vatrene naravi, upoznaćeš osobu koja može istovremeno biti i ljuta i agresivna. Ovan je ratnik i uvek je spreman za bitku. Ako im staneš na put, izvadiće svoj mač i prerezati sve svoje veze s tobom.

2. Lav

Lavovi znaju biti veoma romantični, velikodušni i lojalni prema ljudima koje zavole. Što se tiče ljubavnih veza, Lavovi se lako zaljubljuju i čak ponekad u tome i prenagle. Oni vole da budu zaljubljeni. Ali iznad svega vole kad ih vole. U svakom slučaju, Lav voli biti u središtu pažnje. Poznato je da vole svetla reflektora i da im je jako stalo do toga kako ih drugi vide.

Tim znakom vlada Sunce, koje isto ima kraljevski status. Lav je često najodaniji prijatelj kojeg možeš imati, ali ako zaključi da ga nisi dostojna, on će te odrezati i taj će odnos završiti bez odugovlačenja. Za Lava je najvažnije kako se neko u vezi odnosi prema njemu, bio on prijatelj ili ljubavnik. Lav razmišlja ovako: ako ja mogu biti lojalan tebi, nema razloga da ti nisi lojalna meni. Na njegovom dvoru nema mesta za one koji mu nisu odani. I tačka.

3. Škorpija

Škorpije znaju dobro šta žele i šta ne žele. Ako se nekome dogodi da kod "svoje" Škropije završi na popisu onih koje ne želi, Škorpija će se na ulici od te osobe samo okrenuti i otići. Škorpija je vodeni znak koji sve oseća veoma duboko. Ako povrediš Škorpiju, ona će to osetiti, baš lično. Njima je svaka povreda tim teža jer su veoma oprezni koga puštaju blizu. Jednom kad ti se Škorpija otvori i poveri, a ona to ne čini ni često ni s mnogima, moraš da budeš svesna toga da on to shvata veoma ozbiljno.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još