NE NAMERAVAM DA STANEM: Aleksandra Prijović živi svoj devojački san

Proslavila se Aleksandra Prijović minulih godina kao mlada zvezda folka, ali, u razgovoru za "Novosti", ona ističe da voli i da posluša dobar pop.

- Sve zavisi od raspoloženja. Ljudi se iznenade koliko dobro mi leži i ta vrsta muzike. Nisam imuna ni na dobre stare strane pesme. Ja sam, nekako, žena za sve kada je muzika u pitanju - kaže Aleksandra.

Pevačica, zajedno sa suprugom Filipom Živojinovićem, vodi restoran u Beogradu, a na pitanje šta voli da jede, kao iz topa odgovara:

- Bukvalno sve. I meso, i testo, i slatko, međutim, vodim računa šta jedem i trudim se da se zdravo hranim. Desi se ponekad i "dan za opuštanje", ali ne često, na moju veliku žalost.

Sanjala je Aleksandra od malih nogu da bude pevačica, i sada živi taj svoj devojački san.

- Kako da ne. Svaka žena mašta da bude uspešna u svom poslu. Zadovoljna sam kako se moja karijera odvijala i gde sam sada. Planovi su, naravno, veliki i ne nameravam da stanem. Radujem se svemu što dolazi - kaže popularna Prija.

Ona smatra da u svom opusu nema pesmu koja nju samu baš verno opisuje.

- Postoje one koje su mi drage jer su obeležile početak moje karijere. Dueti su mi posebno bliski srcu, a vežete se i za numeru koju poslednju objavite. "Bogata sirotinja" je jedna od najemotivnijih pesama koje sam snimila, tako da mi je trenutno među najdražim.

Izvor: Novosti
Foto: aleksandra__official/Intagram

Pogledajte još