Ančeloti kritikovao igrače zbog poraza

BEOGRAD, 15. novembra 2010. (Beta) - Trener Čelsija Karlo Ančeloti kritikovao je svoje fudbalere zbog prvenstvenog poraza od Sanderlenda (0:3) i rekao da je to bio najgori nastup "plavaca" od kako je on 2009. godine došao na Stamford Bridž.

Ančeloti je rekao "da nijedan igrač nije igrao dobro" u jučerašnjem porazu od Sanderlenda od 0:3, na svom terenu. To je najteži poraz Čelsija na domaćem terenu još od aprila 2002. godine.

"Sve je bilo pogrešno i niko nije igrao dobro. Nikada nisam ostvario ovakav rezultat sa Čelsijem. Sanderlend je odigrao fantastično, sa više borbenog duha i sa pravim stavom. Ako ne pokažite te kvalitete nije iznenađenje kada na ovakav način izgubite utakmicu", rekao je Ančeloti, preneli su britanski mediji.

"Nisam vikao na igrače u svlačionici pošto sam želeo da razgovaram sa njima hladne glave. Kada je pre nekoliko meseci sve bilo dobro, rekao sam da će doći teške situacije. Sada se to dogodilo, moramo neke stvari da ispravimo na treningu i odigramo bolje nego što smo igrali", dodao je on.

Pogledajte još