ONA JE ROSPIJA! TUŽILA SAM MILJANU I NEĆU STATI: Zolina majka više ne može da podnese Kulićevu, plaši se da će ubiti njenog sina

Miljana Kulić je pre tri dana udarila pesnicom Lazara Čolića Zolu i tom prilikom mu je nanela teške telesne povrede.

Zolina majka Bisa od tog dana ne može da dođe sebi, te je zapretila da neće dopustiti da Miljana prođe nekažnjeno.

- Kad nisam crkla kada sam videla kako mog sina bije ona rospija. Sram da je bude. Mogao je bez oka ostati, ona nije normalna. Nakon toga odmah sam otišla u policiju i podigla tužbu protiv nje. Neću stati dok ona ne bude kažnjena. Čekam samo kada će policija da ode tamo po nju i da je izvede iz rijalitija. Njoj je mesto u zatvoru - rekla je Bisa i dodala:

- Ko zna šta ona njemu radi kada su sami, kada ga ovako bije i maltretira pred kamerama. Plašim se da ga ne ubije, ko zna šta je sve u njenoj glavi.

Bisa je dodala da se odmah čula sa produkcijom i da su oni bili veoma fini prema njoj, pa su je iz minuta u minut obaveštavali kako se Lazar oseća.

- Za produkciju mogu da kažem samo najbolje. Odmah sam kontaktirala sa njima i rekli su mi da o Lazaru brinu najbolji lekari, kao i da je uradio snimak glave i nosa. Znam da je kažnjena dvonedeljnim honorarom. Da sam se ja pitala, izbacila bih je, ali neću sada da se mešam u odliku produkcije, pošto oni najbolje znaju što je drže - kaže Bisa i dodaje da se nada da će sina videti za dva dana, kad krene na kontrolu.

- Ja ću prekosutra biti ispred Kliničkog centra, samo na trenutak da ga vidim i da se uverim da je stvarno dobro. On je meni sve na svetu. Kada bi mi dali samo pet minuta da popričam sa njim, i on bi protiv Miljane podigao tužbu. Mora što pre da se udalji od nje. Plašim se da ne dođe do neke tragedije, zato više ne podržavam njihovu vezu i sve ću učiniti da zaštitim i udaljim sina od Miljane - završila je Čolićeva mama.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.