MOJ POLNI ORGAN NIJE BIO NA NJEGOVOM: Miljana pokušala da se opravda Zoli zbog scene sa Stefanom Karićem (VIDEO)

Zadrugari su u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, dobili priliku da vide raspravu koju su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali u sobi za izolaciju zbog toga što je ona naskakala na Stefana Karića tokom žurke koju je organizovao Veliki šef, kada je Zola istakao da ga je sramota, a ona ga je terala da prizna da su u vezi.

- Ona hoće da ti budeš u vezi, a ona ne - dobacio je Stefan Karić Zoli.

- Ja sam se zaklela da nećemo biti zbog situacija sa drugim ljudima, nismo u vezi, on je rekao da može da radi šta hoće. Onda me je iznervirao što je izljubomorisao. On je rekao da će da provodi vreme sa drugim devojkama, ja sam odlučila da pravim šou. Stefan je hteo samo meni da pomogne, izvukao me je iz spavaće sobe da ne bih vila kažnjena. Tu je sedela Iva, da li je on mene oborio ili ja njega, ali počeli smo da plešemo... Popila sam, ne mogu da se setim. Onda smo završili na garnituri, ja sam ga držala za ruke, naišao je Zola, izgledalo je kao da sam ga jahala. Moj polni organ nije bio na njegovom. Više neću da pijem, sve više ličim na Filipa Đukića. Samu sam sebe ponizila - pričala je Miljana.

- To je ključna reč, samu je sebe ponizila, ne treba samu sebe da ponižava, to je poenta priče - prokomentarisao je Zola.

- Ja sam dokazala ko sam i šta sam, nisam se j*bala u rijalitiju sa kim sam stigla - pričala je Kulićeva.

- Zato što te niko neće - dobacila joj je Maja Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.