SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ PROGOVORIO O EMOTIVNOM PARTNERU SVOJE MAJKE: Znam ga duže od dvadeset godina, zajedno smo čak i izlazili

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, koji je nedavno izašao iz zatvora, kaže da mu ne pada na pamet da živi sa majkom i njenim izabranikom.

Marko tvrdi da su Snežana i on sada u odličnim odnosima, iako se svojevremeno pisalo da ga se folk zvezda odrekla zbog svega što je priredio njihovoj porodici.

Uprkos tome što nisu u svađi, Gvozdenović je prošlog četvrtka iz Centralnog zatvora otišao pravo u hotel, a ne u porodični dom u Jajincima, u kojem Snežana živi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

- Mama je došla po mene u zatvor. Nas dvoje smo sada super. I dok sam ležao u CZ, dolazila mi je u posetu. Ipak, ne pada mi na pamet da živim sa njom jer je tamo sada i Vanja. Ne vidim više sebe u toj kući, iako mi je mama ponudila krov nad glavom. Sada sam u jednom hotelu na Voždovcu, ali gledam neki stan da iznajmim - kaže Marko Gvozdenović i objašnjava zbog čega je tačno proveo 16 meseci u zatvoru:

- Pisalo se da sam 'pao' zbog pljačke mamine kuće, ali to nije tačno, pa nisam poludeo da pljačkam dom u kom sam živeo?! Uostalom, tamo je svaki detalj prekriven kamerom, a i nema ništa vredno. Mene su priveli jer sam napravio neku glupost na jednoj utakmici na Marakani, a bio sam na uslovnoj slobodi.

Snežanin sin je 2001. izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubila jedna devojka. Zbog toga je dobio četiri i po godine zatvora. Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je 2015. godine postupak protiv njega zbog sumnje da je pretukao tadašnju suprugu Đ. G. Marko je imao velike probleme sa alkoholom, pa ga je Snežana 2018. poslala na lečenje u specijalnu bolnicu "Dr. Slavoljub Bakalović" u Vršcu. Iz bolnice je pobegao, a iste godine je posle jedne tuče na Marakani zavšio u Centralnom zatvoru.

Marko kaže da boravak iza rešetaka pamti po jezivim stvarima.

- Ležao sam u Centralnom zatvoru 16 meseci i verujte mi da je tamo jezivo. Mnogo mi je bilo loše, smršao sam 15 kilograma, ma osušio sam se. Mnogo sam se sekirao zbog dece. Ishrana u zatvoru je sačuvaj Bože, ma sve je bilo katastrofa. Sećam se, kada sam zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginula moja tadašnja devojka ležao u Padinjaku, imao sam daleko bolje uslove. U sobi sam imao i televizor i "Sonijev" "Plejstejšen". Išao sam vikendom kući, imao sam i druge povlastice u skladu sa dobrim vladanjem, ali sada, pošto sam povratnik, bilo je sve mnogo strože - priča on.

Marko kaže da mu je najsrećniji trenutak bio kada je izašao iz apsane i ugledao svoju decu Miloša i Lanu.

- Deca me nisu prepoznala kada sam izašao iz zatvora. Moj sin Miloš sve to razume, a ćerkica je od sreće samo vrištala kada sam je grlio i ljubio. Snežana je plakala dok je sve to gledala - priča Gvozdenović.

Marko Gvozdenović kaže da izabranika svoje majke, ginekologa Vanju Miloševića poznaje duže od 20 godina:

- Ja Vanju znam više od dvadeset godina. Zajedno smo čak i izlazili, ali nisam očekivao da će biti sa mojom majkom, to me je baš iznenadilo.

Gvozdenović je u Centralnom zatvoru sretao Ljubišu Buhu Čumeta i Zorana Marjanovića.

- Radio sam u zatvoru kao raznosač hrane, pa sam se kretao po svim delovima. Video sam Ljubišu Buhu Čumeta i Zorana Marjanovića, ali sa njim nisam imao dodira. Čuo sam da su Marjanovića strogo pazili jer je bio u istrazi, pa mu se motrilo na svaki korak - objašnjava.

Izvor: Informer
Foto: Hello!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.