SPREMA SE ZA "ZADRUGU": Ana Korać u Turskoj zakazala novu operaciju!

Ana Korać uskoro se sprema za odlazak u Istanbul, gde bi navodno trebalo da uradi korekciju zadnjice, a sa njom će biti njen verenik David Dragojević.

- Ana je uveliko počela da se priprema za još jedno učešće u rijalitiju, a kako to obično biva, i ovoga puta pred ulazak u "Zadrugu" planira da ode pod nož. Pre nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija "Zadruga", Ana je bila kod hirurga u Istanbulu, gde je operisala nos, a pred ulazak u drugu sezonu, radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju - priča izvor i objašnjava da je Koraćeva sada konačno zadovoljna kako njeno lice izgleda.

- Njen plan je da joj hirurg isisa salo s bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u zadnjicu, koju će tom intervencijom i podići. Ana je oduvek želela da ima naglašene obline, a budući da je grudi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na zadnjici - priča izvor i objašnjava da će Koraćeva nakon oporavka uću u "Zadrugu".

- Ana planira uskoro da ode za Tursku, a još nije izvesno da li će u "Zadrugu" ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dve nedelje neće moći normalno da funkcioniše, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine - završava izvor.

Izvor: Alo!
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.