OPARILI SE: Bogdana i Veljko Ražnatović profitirali od svadbe!

Svadba koja je obeležila prethodni vikend, ali slobodno se može reći mesec i godinu je svadba sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić, od juče gospođe Ražnatović.

Mladenci su ispoštovali skoro sve svadbene običaje, ali su dodali i neke običaje sa Kipra, s obzirom da je Bogdanu i Veljka venčao kum Grk, koji je pred polazak po mladu obavio kompletno spremanje mladoženje u njenoj porodičnoj kući, kako običaji nalažu. Tako su Veljka pre venčanja brijali, oblačili, parfemisali, obuvali, itd.

Ono što su gosti zasigurno ispoštovali je dres kod koji je damama nalagao da ne mogu biti u kratkim suknjama, a na žurku su mahom svi došli sa poklonima u belim kovertama.

Kako priča izvor blizak mladencima, mladi bračni par Ražnatovića je brojao više od 100.000 evra.

- Nije bilo nekih poklona. Uglavnom su dobili po koju flašu žestokog pića, za mladu je stizalo cveće, ali više je bilo u kovertama. Kako sam čuo, Bogdana i Veljko su dobili više od 100.000 evra i skoro svi gosti su se ipak odlučili za novac - kaže izvor blizak Ražnatovićima.

Nije samo ovu priču potvrdio izvor, već i same zvanice, koje su na pitanje o poklonu odgovarali samo jednom rečju - koverta.

- Od kad su stari Feničani izmislili novac, pokloni nisu potrebni - rekao je pevač Aco Pejović, dok je voditeljka Dušica Jakovljević obrazloženje zašto koverta imala interesantniji odgovor:

- Ne mogu sa peglom da dođem, em je nezgrapno da nosim, frižider još teže. Televizor im sigurno ne treba, sa parama uvek najbolje znamo šta ćemo.

Ni druge zvanice nisu razmišljale kada je poklon u pitanju. Pevač Saša Matić poklon je prepustio svojoj supruzi, koja se ipak odlučila za belu kovertu.

- Poklon je na sigurnom. Kod žene je koverta, ipak žene najbolje znaju da barataju novcem - rekao je Matić.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram
Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.