A na posteru Kejti Holms kao Džeki O.

Pojavio se poster za biografsku mini-seriju snimanu za "History Channel" - "The Kennedys" u kome Žaklinu Kenedi Onazis igra Kejti Holms (Katie Holmes), supruga Toma Kruza. Šta mislite, da li Kejti liči na legendarnu Džeki O.?

Supruga Toma Kruza (Tom Cruise) - Kejti Holms je na putu za Belu kući... na malom ekranu, barem. Kejti u biografskoj mini-seriji za "History Channel" pod nazivom "The Kennedys" (Kenedijevi) igra predsednikovu suprugu i poznatu modnu ikonu toga vremena - Žaklinu Kenedi Onazis (Jacqueline Kennedy Onazis). Na osnovu prvog plakata možete proceniti koliko je Kejti izgledom oživela duh legendarne Džeki O..

- Osećam se tako srećnom. Imali smo predivne krojačice koje su napravile prelepe haljine - očigledno replike originalnih stvari koje je Žaklina nosila. Njen stil je bio prikladan svakom događaju na koji je išla, a ujedno i veoma klasičan i nosiv. Mnogo sam srećna što sam je igrala - rekla je Kejt magazinu "Us".

U seriji "The Kennedys", čija premijera je zakazana za početak 2011., igraju još i Greg Kinir (Greg Kinnear) u ulozi Džeka Kenedijeva i Beri Peper (Barry Pepper) u ulozi Bobija Kenedija.

Pogledajte još