POSLALI SU MI PESMU ZA NJEGA I MENE: Kija Kockar otkrila sve o duetu sa Slobom Radanovićem

Odnos Kije Kockar i Slobe Radanovića intrigira domaću javnost već dve godine unazad. Cela nacija pomno je pratila raspad njihovog braka pred kamerama rijalitija "Zadruga", kada je pevač stjuardesu prevario sa Lunom Đogani. No, mesecima posle toga, Kockareva je otkrila da im je ponuđena duetska pesma, koju je ona odbila jer smatra da sada nije vreme da snima sa bivšim suprugom.

- Pričali smo u više navrata o tome otkad smo izašli iz rijalitija. Bilo je prilika. Baš su mi pre neki dan veoma poznati kompozitori poslali pesmu za njega i mene, ali meni se tu nešto nije složilo, ni tekst, ni melodija, tako da smo to preskočili. Uostalom, mislim da nije vreme za to - izjavila je pevačica, dok je na pitanje o pomirenju sa Slobom odgovorila negativno nadovezajući se da želi da se ostvari majka što pre.

- Želim da se ostvarim kao majka. Što se tiče karijere neka sve ostane kako jeste, a na privatnom planu želim da ostvarim neke stvari - dodala je Kristina i priznala da nema simpatiju, kao i da je slobodna devojka.

Izvor: Informer.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još