SVOJIM ULASKOM NALEPIO SI MI ETIKETU "LJUBAVNICE": Edo pričao sa Draganom Mitar, zadrugarka žestoko odbrusila (VIDEO)

Dragana Mitar dala je rok do subote dvojici muškaraca, koji su joj izjavili ljubav, da kaže kome će njeno srce pripasti. Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" Vladimir Tomović i Edis Fetić svim silama borili su se za Draganinu ljubav, a po završetku iste poželeli su da sa njom razgovaraju.

- Pričala sam sa Mićom, rekao mi je: "Ti si svakako ukanaljena, ti si u vezi sa oženjenim muškarcem, ti si ljubavnica. Da sam znao da ćeš da uđeš na ovaj način, nikad ti ne bih dozvolio". Koliko sam te puta pitala kada ćeš da predaš papire za razvod, koliko si puta krio poruke da ne vidim šta se dešava? Ja mislim da ti meni nećeš preći preko ovoga ovde kada izađemo. Gasio si mi telefon na dva dana... Govorio si mi da ulaziš u rijaliti da bi se razveo. Svojim ulaskom si mi doprineo etiketu "ljubavnice" - rekla je Dragana.

- Dogovorili smo se da ćeš ući sa papirima za razvod - odgovorila je Dragana.

Ostatak razgovora Dragana i Edo vodili su u strogoj tajnosti, a on je nastavljao da komunicira kroz šapat, ali i da se bori svim silama za njihovu ljubav. Ostaje da saznamo kome će njeno srce pripasti.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.