DOBRA VEST JE DA NISAM UMRO: Đorđe Balašević se oglasio prvi put nakon što je preživeo infarkt (VIDEO)

Kantautor Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što mu je bio ugrožen život zbog infarkta koji je doživeo. Pevaču su ugrađeni stentovi i on se sada oporavlje u svom domu.

Balaševićeva ćerka Beba na svom Fejsbuku objavila je video u kom se popularni Novosađanin obratio ljubiteljima svoje muzike i izneo nepoznate detalje o svom zdravstvenom stanju, ali i druge pojedinosti iz privatnog života.

- Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve - našalio se Balašević, a zatim objasnio kako je izgledala dramatična situacija oko njegovog zdravlja.

- Loša vest je da to nije skok u vis i da imaš tri pokušaja. Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao da otkažem koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam doteran. Stavili su mi najbolje u Institutu u Sremskoj Kamenici - rekao je on, a zatim i nastavio da se šali na svoj račun i na račun lekara.

- Bili su fer, prvi put mi je neko nešto stavio. Kad god neko ode kod lekara obično ti nešto vade, kamen iz bubrega... Dobio sam četiri stenta. Rekli su mi da ću moći da trčim. Ne verujem, nemojte me pitati da li sam dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina. Znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći da nastavim tamo gde sam stao - izjavio je Balašević u svom stilu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Beba Balasevic - Facebook/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.