Supermarket proslavio 2. rođendan

Torta, šampanjac, prijatelji i... brdo zanimljivih stvarčica za obući, ukrasiti sebe i stan, pokloniti, gastronomski se opustiti, plus, one omiljene – „ne-znam-šta-konkretno-s-tim-ali-je-prosto-lepo“. Sve to na proslavi rođendana Supermarket concept storea, ali i svakog drugog dana u Višnjićevoj 10.

Još jedan 24. novembar i još jedan, zapravo drugi, rođendan Supermarket concept storea. U relaksiranoj atmosferi, bez velikog pritiska „hepeninga u srcu grada“, ekipa koja je osmislila i dizajnirala ovaj prostor i zaposleni, čestitke su primali pre svega od svojih prijatelja i fanova svega što Supermarket nudi. Među njima su bili i DJ Marko Nastić i Nenad Radujević (Belgrade Fashion Week/modni studio Click).

Dok je svirao bend Naked, svi su se, kao što to obično i biva, šetali sa čašama i ćaskali. Nije to bio nezaboravan provod, ali lep povod svakako jeste.

Okružen najrazličitijim, dizajniranim komadima (od onih za odevanje, preko sitnica za kuću, do raznoraznih neodoljivih „zezalica“), goste 2. rođendana, odmah po ulasku u radnju/restoran/spa dočekivali su nasmejani „stanovnici Supermarketa“ (prodavci i ostali) i veliki sto sa raskošnom tortom i šampanjcem. Tu su bili i veliki papiri na kojima su svi mogli da i pismeno čestitaju ovoj, mnogima omiljenoj tački prestonice. I mi smo čestitali, naravno!!!

Da je Supermarket zaista svetski koncept primetio je i vodeći časopis o putovanjima „RES“ iz Švedske koji je drugu nagradu za najbolje dizajnirani prostor dodelio upravo studiju „reMiks“ za ovaj „jedinstveni spoj grubog i prividno nedovšenog enterijera i savršenog hedonizma – restoran, bar, prodavnica, spa i frizerski salon pod istim krovom“.

Inače, Supermarket je mesto u kome možete kupiti probrane kreacije domaćih i stranih dizajnera, razne zanimljive sitnice, ali i uživati u hrani i piću, koji su takođe odraz koncepta, kao i u spa i frizerskim tretmanima. Jedno beogradsko mesto, koje može da se preseli bilo gde na planeti... Ali, ne mora, jer je i na Dorćolu odlično.

Tekst: Katarina Milovanović
Foto: Duško Jelen

Pogledajte još