SRPSKA DIZAJNERKA NA MTV-U: Melina Džinović u američkom rijaliti programu

Popularnoj modnoj kreatorki Melini Džinović pošlo je za rukom ono što nije bilo kojoj našoj javnoj ličnosti, a to je da je da se pojavi na američkom MTV-u. Naime, dizajnerka se nedavno vratila sa Floride gde je učestvovala u tamošnjem popularnom rijaliti šou programu "Sijesta Ki", koji se već treću sezonu emituje na MTV-u. Ova TV serija prati tri atraktivne devojke Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i njihove svakodnevne izazove u poslu i privatnom životu, a interesantno je što se u trećoj sezoni, koja pretentduje i da bude najgledanija, pojavljuje i Ešli Hatson, koja je u Americi veoma popularna u modnim krugovima. Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi.

Iako se svaka epizoda radi po scenariju, supruzi čuvenog pevača Harisa Džinovića, bilo je dozvoljeno da sama kreira svoje scene. Epizoda u kojoj se Melina Džinović pojavljuje emitovaće se u junu 2020. godine, a samo snimanje trajalo je dva dana po dvanaest sati.

- Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla - kaže prezadovoljna kreatorka.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još