SVE ZBOG LUNE ĐOGANI: Savo Perović zaratio s najboljom prijateljicom

Popularna pevačica "Zvezda Granda" i kćerka pokojnog pevača Nina Rešića - Sandra Rešić progovorila je o okončanju dugogodišnjeg prijateljstva sa kolegom Savom Perovićem, bivšim učesnikom "Zadruge 2".

Rešićeva i Perović prijatelji su i kolege već dugi niz godina, a Savovo ponašanje nakon izlaska iz popularnog rijalitija, povredilo je Sandru.

Kćerka pokojnog Nina Rešića za prekid kontakta sa bivšim zadrugarom krivi Lunu Đogani.

- Savo i ja čuli smo se neke dve nedelje nakon njegovog izlaska iz "Zadruge 2". Otišli smo po njega, međutim, naišli smo na rampu. Neko drugi je već stigao da ga pokupi. Nisu nam dozvolili da uđemo. Tako smo ostali u njivi da ga sačekamo. Na kraju smo ga dočekali i sa njim proveli nekih tri i po minuta. On je sa svojim zadrugarima seo u auto i otišao, a mene i najboljeg druga ostavio. Sve sam to razumela. Ne smem ni da zamislim šta je deset meseci provedenih u rijalitiju ili nekom drugom zatvorenom prostoru. Mada, svi koji su tamo ušli se ponašaju kao da je to neka vrsta zatvora. Mitrović je napravio, bukvalno, grad veći nego moj Dorćol. Mislim da se ne lažemo... Hrane ih, goje ih, ne plaćaju vodu i struju, ni račune, pa posle pričaju: "Jao, bože, što mi je teško!" Mnogo bih volela da je meni tako teško deset meseci. Savo i ja smo se opet čuli nakon dve nedelje. Insistirao je da ima previše obaveza, da ne može da se vidi sa nama koji nismo bili u "Zadruzi", da je on u jeku popularnosti i da to treba da iskoristi. Podržavala sam to - otkrila je Sandra.

Povodom izjave njegove bivše prijateljice Sandre, Savo je rekao sledeće:

- Sandra se naljutila na mene jer nisam imao vremena da joj se javim u trenutku kada sam izašao iz "Zadruge". Nije želela da me razume i da shvati moje tadašnje stanje. Jednostavno, u tom trenutku nisam bio za svakoga. Prosto, deset meseci je dug period. Sve to je prešlo u neki loš vid komunikacije u kom se nas dvoje nismo razumeli, tako da je Sandra odlučila i stavila tačku na naše prijateljstvo. Ako ona smatra da je tako najbolje, tako je - kaže Perović.

- Ne planiram ni za kim da trčim. Ukoliko joj nisam dokazao da sam joj dobar prijatelj, onda j*biga. Želim joj sve najbolje i ništa loše neću reći za nju. Nekim ljudima se putevi razilaze, a meni je žao zbog svega - zaključio je Savo Perović.

Izvor: Republika/Srpski telegraf
Foto: savo_perovic_je.deriste/Instagram

Pogledajte još