IDEM DA GA UHODIM, ON JE IDEALAN ZA MENE: Iva Grgurić spavala u kolima ispred kuće Saše Popovića

Iva Grgurić provela je dva dana u kolima čekajući da Saša Popović izađe bez supruge Suzane Jovanović. Pratila ga do plaže u Opatiji, gde su proveli ceo dan, a on ju je uveče bez objašnjenja blokirao na telefonu.

Kako otkriva Ivina prijateljica, starleta je želela da Sašu zavede da bi joj on pomogao da započne estradnu karijeru u takmičenju "Zvezde Granda"!

- Iva je rešila da po svaku cenu zavede Sašu! Dan nakon što ga je upoznala u kafiću i fotografisala se sa njim ona je ponovo pokušala da mu se približi - počinje priču Ivina drugarica.

- Čim je saznala adresu njegove kuće u Opatiji, krenula je u akciju. Pozajmila je auto od jednog našeg prijatelja i parkirala se ispred Sašine kuće! Odatle mi je slala poruke kako čeka priliku da on izađe bez supruge Suzane kako bi mu prišla. Ona je bukvalno provela dva dana u kolima, tu je i spavala sve dok nije spazila Sašu kako sam izlazi iz kuće. Pratila ga je kolima do plaže "Lido", gde se on kupao. Iva je rešila da sada ostavi bolji utisak, pa je umesto kratke haljine izabrala minijaturan kupaći. Rijaliti zvezdi, međutim, nije uspeo plan jer, prema rečima našeg izvora, Popović nije želeo više da joj se javi! Bezuspešno je pokušala da ga pozove, Saša ju je bez objašnjenja blokirao! - priča izvor.

Iva je malo pre susreta sa Sašom raskinula vezu sa biznismenom Marinkom Zovkom.

- Marinko je Ivu izbacio iz stana kad je našao novu devojku Sanju. Ona se tad odlučila na očajnički potez. Rekla mi je: "Idem da uhodim Sašu Popovića! Najviše volim starije i imućne muškarce. On je idealan za mene - priča Ivina prijateljica i podseća da je ona imala i burnu vezu sa oženjenim Marijanom Šarićem, koji je od nje stariji 40 godina.

Izvor: Informer.rs
Foto: iva_grguric/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.