TOKOM OPERACIJE MI JE STALO SRCE, PRESTALA SAM DA DIŠEM: Dea Đurđević otkrila do sada nepoznate detalje svog lečenja

Juče je posle duže pauze "dobro jutro" gledaocima poželela voditeljka Dea Đurđević, što će biti praksa svakog četvrtka. Ova hrabra mlada dama vratila se na male ekrane, a i juče su joj veliku podršku pružile kolege.

- Treme nije bilo, bilo je dobrog adrenalina. Jedva sam čekala da se vratim, jedva sam čekala tu dozvolu lekara da kažu: "Hajde, možeš bar jedan dan da radiš" i na tome smo dosta radili i na terapijama i na novom oporavku - rekla je Dea.

- Koleginice su sjajne.. I Irina, i Irena, i Ceca, i Dajana... Svaka je dala tu neki svoj doprinos i svoj pečat, ali nekako valjda je Sarapa najviše navikao na mene, ipak smo mi zajedno počeli - dodala je voditeljka.

Deinom povratku nisu se samo obradovale kolege, već i gosti od kojih je dobila cveće, što uvek imponuje njenom izabraniku Mladenu Mijatoviću.

- Nije on nikada ljubomoran kada mi neko šalje cveće, do bliskog kontakta je njemu sve u redu - izjavila je Dea.

U proteklom periodu brojni mediji preneli su infomraciju da je Dea u tajnosti izgovorila sudbonosno "da". Voditeljka "Novog jutra" kaže da sebe vidi pored svoje jače polovine, ali da još uvek nije stala na ludi kamen.

- Mi smo tako spontano ušli u sve... Da je ispalo fenomenalno. Sad mi je tek najbolji prijatelj na svetu, a tada smo bili sjajni prijatelji. Mi smo tako polako ušli u sve i izgleda da je to odličan recept. Mijatović se podmladio uz mene, to se trenira, vodi se zdrav život... Zdraviji život vodi od mene - rekla je Dea.

Zbog nezgode koju je doživela, imala je nekoliko operacija. Dea ističe da je najbitnije verovati u dobro i u bolje sutra.

- Ja sam to skoro rekla kada su me pitali: "Kako si znala da ćeš da preživiš?", ja sam, bre, zaslužila da živim! Kada sam preživela tu drugu operaciju, tada je bio strašan pritisak na pluća... Tada sam prestala da dišem, srce je negde prestalo da radi. Ja kada sam se probudila rekli su: "Evo ga čudo!", a ja sam im rekla: "Šta ste mislili, da neću da preživim? Šalite se sa mnom" - govori Dea.

Izvor: Pink.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.