ZABRANJENA LJUBAV: Rada Radenović rodila sina zauzetom čoveku

Voditeljka Rada Radenović oduvek je važila za jednu od najzgodnijih dama kod nas, a muškarci su se utrkivali ko bi je pre osvojio.

Ona je svoje srce svojevremeno poklonila zauzetom crnogorskom biznismenu Dejanu Miliću, sa kojim je iz veze dobila sina Petra.

Naime, Rada je ostala u drugom stanju sa Milićem, koji je u tom periodu već imao devojku, sa kojom je tada bio preko deset godina u vezi.

Ipak, 2010. godine, par je dobio sina. Uprkos tome što su oboje u početku veze negirali da su zajedno, te pričali oprečne priče, Dejan je došao po Radenovićevu u porodilište.

Međutim, kada su krenule svađe, raskinuli su, a on se vratio bivšoj partnerki sa kojom je prethodno bio u vezi jednu deceniju.

Rada je svojevremeno pričala o tome da Petar ima dobar odnos sa ocem, a voditeljka je čak prošle godine boravila u Crnoj Gori, kako bi Dejan i ona mogli da funkcionišu oko deteta.

- Moj najveći roditeljski strah je da mi se dete ne otme kontroli. Ja jesam roditelj sa kojim on živi, ali Petar ima i oca koji mu je maksimalna podrška - kaže Radenovićeva, pa je dodala i sledeće:

- Teško je biti jedini prisutan roditelj u momentima kada si jedini odgovoran. S druge strane, olakšavajuća okolnost to što u našem domu ne postoje dobar i loš policajac, što je u funkcionalnim porodicama česta situacija. Odrastao je svestan situacije u kojoj živi, nama je to normalno.

Izvor: Blic.rs
Foto: radmilaradenovic79/Instagram

Pogledajte još