KOME JE NEPRIJATNO NEKA OKRENE GLAVU: Nataša Vukoje dojila sina u centru grada (FOTO)

Nekadašnja košarkašica Nataša Vukoje udata je za španskog sportskog stručnjaka Horhea Mendeza, a u avgustu je rodila sina Luku.

Nataša, koja je postala trener za lični razvoj, već duže vreme živi na relaciji Srbija-Španija. Poslednje dane 2019. godine provodi u Beogradu, a juče je objavila fotografiju, nastalu u kafiću, gde nasmejano pozira dok doji sina.

- Pričaju mi mame da se osećaju neprijatno nekada da doje usred kafića, restorana... Ne bih se ja tu mnogo pravila pametna, samo želim da vam kažem: šta vas briga ko vas i kako gleda! Da li vam se vidi pola ili cela bradavica... Vi ste donele na ovaj svet jednu bebu, i ako ona raste od vašeg mleka, treba da budete najponosnija mama na ovom svetu. Svako kome je neprijatno neka okrene glavu, napusti prostoriju, ili gleda svoja posla! Vi samo ponosno dajte svom detetu da sisa, i ono će se smejati i smejati, vi biti zadovoljni jer radite najbolju stvar za vaše dete... I ne samo za vaše dete, nego ste podrška svim novim mamama, da doje, da se ne stide, i da ih savršeno boli uvo za nebitne stvari! Živelo dojenje po kafićima, tržnim centrima, ulicama... Ma gde god da ste - napisala je Nataša.

Nataša pored sina Luke, kog je dobila sa Špancem, iz prvog braka ima ćerku Đurđu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vukojenatasa/Instagram

Pogledajte još