IGOR KOJIĆ MALOG ALEKSANDRA ODVEO NA SVETU GORU: Severina nije ispoštovala odluku suda, Milan Popović u šoku

Sin Milana Popovića i Severine Kojić, Aleksandar je otišao na Svetu Goru sa očuhom Igorom Kojićem i praznik je proveo u jednom od manastira.

Njegova majka nije bila prisutna jer je, podsećamo, ženama zabranjen boravak na Svetoj Gori. Ona je boravila u nekom od hotela u Solunu, koji je 250 kilometara od Svete Gore.

Otac Aleksandra Milan Popović nije ni znao da je njegov sin na Svetoj Gori već je za ovo saznao kada su ga novinari pozvali za komentar ovim povodom.

- Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvek sam - rekao je Milan Popović.

Naime, Sveta Gora je jedino mesto na svetu gde niko ne može da plati ni obrok, ni prenoćište. Monasi će svakoga nahraniti i naći mu mesto da prespava, ali uglavnom spava i više ljudi u jednoj prostoriji u zavisnosti od broja posetilaca jer manastir nikoga neće odbiti. Nema asfaltiranih puteva, mobilni uglavnom nemaju domet, a nekada se spava i na daskama i kamenu. Iz tih razloga tokom zimskog perioda se izbegava da deca ide na Svetu Goru već je to pre u proleće ili leto kada se može doživeti lepota prirode, ali se ne zna zašto je to sada uradio očuh Aleksandra Popovića, Igor Kojić.

Podsećamo, Aleksandar je trebalo da katolički Božić koji je bio juče provede kod majke, kao i doček Nove godine, a potom će drugi deo praznika biti kod oca, međutim, na kraju je praznik proveo bez oba roditelja, ali uz svog očuha Igora Kojića. Šta je motiv ovog putovanja, ni od oca ni od majke nismo saznali, Milan nije imao ovu informaciju, a Severina nije odgovorila na poruke.

- Milan i Severina su postigli dogovor po odluci suda tako da Aleksandar sa oba roditelja provede praznike i ne oseti odustvo ni mame ni tate u ovim važnim danima - rekao je nedavno izvor.

Uprkos ovom dogovoru, Severina se na određene odluke suda - oglušila. Naime, ona je Milanu Popoviću trebalo da da i pasoš njihovog sina, po odluci suda, ali ona to još nije učinila.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: Jani Ugrin

Pogledajte još