I DAN DANAS ME ZABOLI: Vesna Zmijanac iskreno o gubitku dece!

Pevačica Vesna Zmijanac je u nekoliko navrata tokom plodne karijere pričala o detinjstvu, familiji, muzičkim počecima.

- Nas je sve nana čuvala, nas četvoro petoro. Odrasla sam sa mojom bakom Natalijom. Bilo je nas puno dece sa njom, puno nas je odgajila, pa i mene. To je bilo najlepše vreme. Imali smo da pojedemo, da ne budemo gladni, ali smo bili srećni. Znaš šta je biti u dvorištu sa četvoro-petoro dece? Do večeri se nije ulazilo u kuću. Ja imam mog brata od tetke koji je odrastao sa mnom i kojeg sam ja kasnije dovela u Beograd. On je doktorirao na dva fakulteta, a ceo život je samo pevao i svi su mislili da će on da peva. On je doktorirao, a ja sam propevala - ispričala je Vesna i dodala:

Iz njene muzičke karijere većina stvari je poznata javnosti, dok su privatne dugo bile skrivene. Vesna ima jednu ćerku, poznatu pevačicu Nikoliju, koju je dobila kad je bila u ljubavi sa Vladom Jovanovićem. Mnogima nije poznato da je Vesna dva puta izgubila dete, o čemu je svojevremeno pričala u svojoj knjizi.

- Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. To je jedan od onih bolova koji još uvek boli, praznina koja još uvek zjapi istom tamom, i kad god se toga setim, a sećam se vrlo često, uvek mi se utroba zgrči, uvek mi se zguti u grlu i uvek sebe kaznim pitanjem na koje još od onda slutim odgovor - da li sam i koliko sam ja načinom svog života kriva za to što se dogodilo - navela je ona u biografiji.

- Nisam ni slutila da me, na nesreću, isto to - i još teže i gore jer je ponovljeno i u vrlo kratkom vremenskom razmaku - čeka već nepunu godinu kasnije. Vladino i moje drugo nesuđeno dete, takođe sin, i takođe u sedmom mesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987. godine. Pitala sam se i onda, i još uvek se ponekad zapitam – čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo? - dodala je bila Vesna.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još