NIJE PODNOSILA NEUSPEH: Aleksandra Prijović progovorila o vremenu iz "Zvezde Granda"

Aleksandra Prijović ne samo da nije pobedila u ovom takmičenju, nego je, prilikom prvog pokušaja da se dopadne publici i žiriju, ispala iz trke za laskavu titulu.

- Na svako snimanje emisije sam dolazila sa mamom u Beograd, a da me podrže su dolazili baka, deka i tata. Dolazili smo kolima svaki drugi-treći vikend, kada su bila zakazana snimanja - počela je Aleksandra, pa je nastavila:

- Prve godine sam ispala, pa sam se takmičila i druge godine. Nikako nisam podnela to ispadanje. Mnogo sam ljuta bila i više nisam želela da se takmičim. Ipak, promenila sam odluku kada me je pozvao Saša Popović i poručio mi da moram da dođem u baraž. Vratila sam se i osvojila četvrto mesto.

- I mama je bila ljuta mnogo. Razočarala se, posebno zato što je u to vreme radila u jednom noćnom klubu, a mi smo uvek morale petak i subotu da provodimo u Beogradu, pa je taj posao ostavila po strani. Baka, deka i tata su, takođe, bili razočarani jer su uvek vodili autobuse sa navijačima, zato su teško podneli to moje ispadanje. Nije im bilo ni do čega - dodala je Prijovićeva.

- Zaista ne pamtim ljude koji mi nisu čestitali. Pamtim samo one koji su se radovali sa mnom, a ovi koji su okrenuli glavu nakon mog prolaska u finale me ne zanimaju. Uvek mi je bilo najbitnije šta će reći moji prijatelji i porodica. Naravno da me je povređivalo kada su neki ljudi govorili loše stvari o meni, naročito zato što su to bile neistine, ali na kraju dana mi je samo bitno to da ja znam da sam sve pošteno uradila i zaradila, kao i to da sam se sama borila. Sama sam uložila u pesme i albume - zaključila je pevačica.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.