PONOVO ĆE SE UDATI: Kaja Ostojić iskreno o svom emotivnom životu

Pevačica Katarina Kaja Ostojić prošle godine se rastala od supruga Džuniora Džeka nakon pet godina braka. Kaja je pre Džuniora već imala dva propala braka, te kaže da se četvrti put ne bi usudila da stane na ludni kamen.

- Ne bih da se udajem više, nemam te planove. To se prosto desi ili ne. Nemam neku averziju od brakova jer imam tri propala braka, ali ne bih se više udavala sem ukoliko se ne desi dete. Ne razmišljam ništa na tu temu - rekla je Kaja.

Ona je istakla da joj je protekla godina bila veoma teška, ali da joj je drago što se sa bivšim suprugom rastala na miran način.

- Teško mi je palo što sam posle osam godina izašla iz te zajednice. Dug je to period života koji provedeš sa nekim i što se odjednom sve nekako promenilo. Ne kažu džabe da je razvod jedan od najvećih stresova - navela je Ostojićeva.

Kaja je nedavno otpočela romansu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali o tome i dalje ne želi da priča javno.

- Ja sam svoj privatni život izlagala javnosti ranije i mislim da to nije nešto što treba da se stavlja u prvi plan. To je nešto dragoceno što treba da ostane samo tvoje - rekla je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.