DECA SU TAOCI SVOJIH RODITELJA: Snežana Dakić objavila snažnu poruku! (FOTO)

Voditeljka Snežana Dakić često na društvenim mrežama pokreće sociološke teme, a tako se sada dotakla teme dece na društvenoj mreži Instagram.

Snežana je istakla da smata da su deca taoci svojih roditelja I robovi pogrešnih uverenja svojih porodica. U opisu fotke koju je objavila, napisala je sledeće:

- Često razmisljam o tome kako su deca , zapravo, taoci svojih roditelja, njihovih strahova, nedoraslosti, kompleksa, nervoza, zapostavljanja, zanemarivanja, a sve pod parolom- ljubavi. I robovi pogrešnih uverenja svojih porodica. Neka deca imaju i ludu sreću, da im zapadnu veseli i razboriti roditelji, koji razrešavaju svoje lične nedostatke na pravilan način, koji su puni razumevanja i obasipaju ljubavlju. A dobar broj roditelja je neprekidno ljut i nezadovoljan. Jadna ta deca. Deci treba razumevanje njihovih malih, a njima velikih problema, savet, a ne kritika i osuda, treba im ljubav - zagrljaji, poljupci, osmesi, a ne dužnost i moranje, sve se može odložiti, ali deca ne mogu. Njima trebate odmah, a sebe možete malo da odložite, doći ćete na red, svakako, čim oni malo porastu odnosno odrastu. Danas sam o tome razmisljala , pošto su me dve devojčice od svojih 16 godina pitale gde je Institut za mentalno zdravlje Palmotićeva. Izgledale su izgubljeno i zanemareno. Ocigledno im je nedostajala roditeljska pažnja i razumevanje. Možda su narkomanke ili samo zbunjene odrastanjem. Roditelji, trebate svojoj deci, ali na pravilan način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još