SUĐENA IM JE VEČNA LJUBAV: Koji horoskopski parovi će ostati zauvek zajedno?

Kada se neki pripadnici horoskopa poklope i pronađu sa svojom "srodnom dušom" oni se dopunjuju i postaju jedno.

Neki horoskopski znakovi u paru slažu se bolje od drugih. Njima je suđena večna ljubav, jer se prema načinu razmišljanja, funkcionisanja i pogledima na svet savršeno poklapaju.

Rak i Škorpija

Njih karakteriše duboko razumevanje koje je zasnovano na intuitivnom nivou. Oni se često, bez reči mogu razumeti, a neretko osećaju i međusobne potrebe i osećanja. Budući da se odlično razumeju uspevaju da prevaziđu mane onog drugog. Imaju iste ciljeve i očekivanja od života, a njihova veza je obično neraskidiva.

Devica i Jarac

Karakteriše ih veza sa dosta sreće i uspeha. Ovaj spoj zemljanih znakova poseduje potencijal za ostvarenje dobrog razumevanja jer oba partnera pripadaju istom elementu pa su oni često usklađeni u razmišljanjima, stavovima i potrebama. Njihova komunikacija je opuštena, prirodna i prijatna, a za njih se kaže da su na istoj talasnoj dužini.

Ovan i Strelac

U mnogo slučajeva reč je o idealnoj kombinaciji jer su oba vatrena znaka puna entuzijazma. Ovan je vođa, a Strelac je slobodna duša koja Ovnu ne pravi konkurenciju. Oba znaka obožavaju putovanja, a među njima se stvara brza konekcija koja može da traje dugo. Astrolozi ističu da ovaj par nema konkurenciju u Zodijaku jer su povezani na jako dubokom nivou.

Blizanci i Ribe

Iako bi neki rekli da je ovaj ljubavni spoj nemoguć, brojni primeri iz prakse svedoče o tome da oni mogu da ostvare jedan stabilan i dugoročan ljubavni odnos. Oni su pravo oličenje izreke da se suprotnosti privlače. Kada je reč o slaganju Riba i Blizanaca, iako su ovde u pitanju dve različite prirode to ne znači da među njima ne može doći do ljubavne privlačnosti jer ove osobe ni ne traže u ljubavi nekoga ko će biti isti kao što su oni sami, tačnije oni ne žele da u ljubavnoj vezi budu sa nekim ko će predstavljati njihovog klona.

Izvor: Super žena/Avaz.ba
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još