JEDAN JE BLOKIRAO, DRUGI JOJ SE ZAHVALIO: Luna Đogani iskreno o bivšim momcima i odnosu sa stricem Đoletom

Luna Đogani progovorila je o privatnom životu i teškim trenucima, porodici, a pomenula je i bivšeg dečka Slobu Radanovića. Pevačica kaže da je najviše bila tužna zbog zdravlja svog psa i da je sve vreme provodila sa njim kući. Nakon pucanja ljubavi sa Markom Miljkovićem, Luna je otkrila da ju je bivši dečko blokirao.

- To je donekle i okej, što da ne? Moguće da se opet zaljubio, ja mu želim sve najbolje. Nismo u kontaktu, ne bih pričala puno o tome, previše sam rekla. Želim mu svu sreću ovog sveta, znam i da on meni želi - kaže Luna za "Pink".

Slobi Radanoviću preminuo je otac pre tri nedelje, a Luna je tada izjavila saučešće svom nekadašnjem momku.

- Naravno da jesam. Svaki čovek koji je osudio to... Bilo je bolesnika koji su me osudili zbog toga. Ja sam čovek pre svega i ne zanima me ko je šta kome rekao. Ja sam njegovog oca poznavala, bila sam u toj kući... Nismo se nakon toga čuli. On mi je napisao: "Hvala ti puno" i toliko - pričala je Đoganijeva o Slobi.

Što se tiče raskida Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, Luna nije mnogo dužila.

- Ja njima želim svu sreću i ne dozvoljavam da ja budem kriva - kratko je komentarisala Luna Matoru i Sanju.

Šuškalo se i da je njena majka Anabela Atijas, nakon razvoda od sada već bivšeg supruga Andreja, pronašla novu ljubav i da je zaljubljena.

- Ja bih volela da jeste, ali nije... Molim Boga da bude. Ništa se ne dešava. Andrej i ona su u dobrim odnosima, zbog svoje ćerkice, ali imam veliku želju da mi se mama zaljubi. Imam neki osećaj da će to da se desi u skorije vreme - dodala je Luna.

Nedavno su se oglasili Đole i Vesna Đogani, koji su izjavili da nisu u dobrim odnosima sa Anabelom, a govoreći o porodičnim problemima ovaj bračni par istakao je da su njihova deca u kontaktu.

- Ja nisam u kontaktu, ni sa njom, ni sa njim, ali... Toliko! Nemam šta da pričam - rekla je Luna Đogani za kraj.

Izvor: Blic.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još