OČAJNA MARIJANA ZONJIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ "ZADRUGE" PRIZNALA: Nije mi do života, izgubila sam sve što sam imala

Marijana Zonjić diskvalifikovana je iz "Zadruge" zbog toga što je vređala produkciju Pinka i iznosila laži o njima.

Pored nje kažnjena je i njena prijateljica iz rijalitija Iva Grgurić. Ipak, starleta iz Hrvatske kažnjena je samo novčano i može dalje da se takmiči.

Marijana je danas otkrila šta se zaista desilo i kako je provela noć pošto je izbačena iz Bele kuće u Šimanovcima.

- Dok smo bile u hotelu još, kad sam je postavila za omiljenu osobu, Iva mi je rekla da joj je podrška za Novu godinu rekla da ne pije alkohol jer sipaju nešto u piće i da ne uzima piće od Lepog Miće nikako. Da pokušavaju od nje da naprave k*rvu, zato je ona prestala da pije alkohol, da bi se juče, dok sam imala sukob sa Tarom i Matejom, ona umešala i rekla kako sam ja to pričala za produkciju i još neke stvari za Milicu i Željka Mitrovića, a zapravo je to ona rekla i namestila mi diskvalifikaciju - priča uznemireno diskvalifikovana zadrugarka i nastavlja priču o svojoj bivšoj prijateljici.

- Ona me je danima unazad peckala i optuživala kako Stefan Karić i ja flertujemo i rekla mu da mi ne dobacuje komplimente i slično kad prolazim. Pojela je sujeta, a Stefana nikada nije ni volela, sve vreme joj se sviđao drugi dečko, radila je sve zbog rijalitija i priče, dok je napolju već čeka neko treći. Iva je folirant klasični, treći mi je rijaliti po redu al' većeg foliranta nisam videla. Družile smo se dva meseca, mislila sam da je dobra osoba, al' ispala sam tako glupa i naivna, koristila me sve vreme jer sam je jedina branila iskreno, ostali su bili uz nju zbog "fanova". Njeni fanovi mi sad prete i njeni najbliži zovu moju mamu po ceo dan i prete joj da ću biti silovana i ubijena... - rekla je Zonjićeva.

Bivša zadrugarka je otkrila da se oseća izigrano i da joj je ovo teško palo jer iza sebe ima tešku životnu priču.

- Osećam se izigrano, iskorišćeno po stoti put od strane "prijatelja" jer sam glupa i naivna i verujem ljudima. Iskreno, nije mi do života, napolju sam izgubila sve što sam imala. Otac mi je završio u bolnici, brat mi se razveo, izgubila sam prijatelje neke, čak i osobu za koju su pričali da mi je momak spolja i da me finansira, spominjali su njegovo ime i gde radi, napravili su problem i meni i njemu. Sada moram od nule da krenem, da radim i radim kako bih uspela u poslu i ostvarila svoj san. Sada me pljuju i zadrugari s kojima sam bila u odličnim odnosima jer ih je strah da zbog mene ne dobiju osudu. Takvi su ljudi u "Zadruzi", sve zbog pitanja i priče rade, nisu iskreni. Tek sad vidim da nisam imala prijatelje tamo, sem nekoliko osoba - priznala je ona, a potom otkrila šta je radila sinoć kada je napustila imanje.

- Sačekao me je Pavle Jovanović i odveo me je kod drugarice. Zahvalio mi se što sam ga jedina branila tamo kad su ga svi pljuvali. Aleksandra Subotić me je odmah pozvala i ponudila mi pomoć i ona i njena majka Ljuba Pantović. Oni su jedini pokazali da im je do mene stalo i hvala im na tome - rekla je Marijana, a na pitanje da li će se suditi sa Pinkom zbog ovoga, Zonjićeva je otkrila:

- Nećemo se suditi.

Izvor: Srbija Danas/Informer
Foto: marijanaa_zonjic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.