I DALJE GA VOLIM: Ivana Šopić iskreno o svojim emocijama prema Janjušu (VIDEO)

Voditelj i novinar Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca" postavio je pitanje Marku Janjuševiću i Ivani Šopić, koje je glasilo: "Da li vam je žao što nemate više nikakav odnos?"

- Mislim da sam uradila najbolje za sebe. Žao mi je jer ga i dalje volim kao osobu. Problem je što se on ne izjašnjava - tvrdila je Ivana, a Janjuš se umešao.

- Ne znam šta sam ja pričao, rekao sam samo da neke stvari nisu istina. Kako da mi ne bude žao, kada ne pričam sa osobom sa kojom sam bio najbliži šest meseci - tvrdio je Janjušević.

- Nije meni Janjuš ništa uradio, proradio mi je ego. Rekla sam da neće Janjuš da se igra sa mnom. Opet bih isto uradila, jer sam time sebe zaštitala i nisam ispala paćenica, koja trči za njim i traži malo ljubavi - objašnjavala je Šopićeva.

Marija Kulić iznela je stav na temu odnosa Janjuša i Šopićeve tvrdeći da njih dvoje više nikada ne mogu da budu prijatelji.

- Po meni ovaj njihov odnos ne dozvoljava dalje druženje. Šta će Janjušu Ivana Šopić, ima on svoje prijatelje. Ivana je ta koja Janjuša najviše ocrni za crnim stolom - govorila je Kulićka, a Lepi Mića se nije složio.

- Naravno da treba da nastave da se druže, ali treba da paze da im emocije ne pomute razum - tvrdio je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još