fbpx

KRAJ LJUBAVI: Bojana Maljević i Slobodan Skerlić stavili tačku na brak?!

Brak Bojane Maljević (45) i scenariste Slobodana Skerlića (55) raspao se nakon više od 20 godina.

Ako navodi iz njenog bliskog okruženja nisu bili dovoljni za takve tvrdnje, čini se da je prošle sedmice na neki način i sama priznala krah ljubavi sa Bobanom. Kako biste drugačije protumačili njeno zapažanje na društvenoj mreži Tviter, nego da je sebe svrstala u kategoriju nevenčanih osoba?

Glumica јe pratiocima podelila članak britanskog lista "Gardijan" koji prenosi stav Anglikanske crkve da je seksualni odnos dozvoljen samo venčanim heteroseksualnim ljudima.

- Pa tako lepo objasnite, a ne da se pitamo što u našim životima nema seksa – nadovezala se Bojana na naslov pomenutog teksta.

Ako pretpostavimo da ovom objavom Bojana nije želela da pošalje poruku o svojoj seksualnosti, ostaje logičan zaključak da se više ne pronalazi na spisku venčanih. U svakom slučaju, ovaj tvit samo je potvrdio ono što je neko vreme već poznato ljudima koji se intenzivno viđaju s Bojanom i koji znaju da već dugo njena svakodnevica nije ista.

Brak izmedu Bojane i Slobodana јeste dugo trajao, ali nije išao kao po loju u svakoj svojoj fazi. Naprotiv, javnost se verovatno seća velike turbulencije u njihovom odnosu pre trinaest godina, kada su se razišli, a Boban se iselio iz zajedničkog stana. Svi su tada bili iznenađeni, jer ništa nije ukazivalo da među njima ima problema, a Skerlić je godinu dana proveo van porodičnog doma.

Onda je usledilo pomirenje, par je proveo romantičnih mesec dana u porodičnoj kući u Rosama, kod Herceg Novog. Tada su shvatili da se i dalje vole te su odlučili da svom porodičnom životu pruže novu šansu. Pomirenju su setada najviše obradovali njihovi sinovi Luka (23) i Nikola (18), a Boјana je izjavljivala da je to bilo očekivano jer ih veže velika ljubav.

Drama se, nazalost, ponavlja Војani i Bobanu, ali ovog puta, kako upućeni prijatelji bivšeg para priznaju, izgledi su daleko manji da taj brak dobije i treću šansu. Skerlić već neko vreme ne živi s Maljevićevom, a ona izbegava da o njemu govori čak i sa bliskim ljudima.

- Na svom životnom putu, s dvoje dece, uz preveliku odgovornost koju sam rano stekla i ponela na leđima teret koji se teško nosi, moralo je da se desi i to: da na određene stvari, pojave, ljude, dešavanja, ponekad postajem santa leda. To je način da preživim sve nepravde u društvu, ali i one koje su nanete meni i mojoj porodici – odsečno je rekla Bojana.

Ono zbog čega sigurno ne žali kada je brak sa Skerlićem u pitanju, jesu njihova deca o kojima Maljevićeva rado govori.

- Učim od sinova, svakog dana. Neću da navodim primere, da ih hvalim, jer znam da oni ne bi voleli da to čitaju u medijima. Samo ću reći da sam presrećna što imam sinove kakvi su Luka i Nikola. Velika je čast, još uvek nesaglediva, biti njihova majka - poručila je glumica.

Detalj koji, međutim, nije poznat jeste da li su Bojana i Boban svoj razvod ozvaničili pred sudom ili taj korak tek treba da ispune.

Izvor: Informer.rs/Story
Foto: bojanamaljevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.