HOĆE ONO ŠTO MU PRIPADA: Vanbračni sin Šabana Šaulića bori se za svoj deo nasledstva?!

Robert, vanbračni sin Šabana Šaulića, je navodno odlučio da se bori za deo koji mu zakonski pripada, zbog čega je Goca Šaulić morala da obustavi prodaju luksuzne nekretnine vredne 1.000.000 evra.

- Goca je zbog velikih dugova u koje je upala nakon Šabanove smrti objavila prodaju vile od 1.000.000 evra. Ona je, još dok je Šaban bio živ, uzimala novac unapred za njegove nastupe, koji je potrošen, pa su dužnici nakon Šabanove pogibije počeli da im redovno kucaju na vrata. Jedini izlaz da se reši dugova bio je da proda luksuznu kuću, ali su i tu nastali problemi kada se Robert usprotivio. On se kao ravnopravni naslednik pojavio na ostavinskoj raspravi, gde je zahtevao svoj deo - navodi izvor i dodaje:

- Goca se bukvalno hvatala za glavu kada ga je videla. Nakon prvog ročišta rekla mu je da će mu deo biti isplaćen čim proda kuću, samo je potrebno da on odustane od trke za nasledstvom. Robert je to odbio uz prigovor da se neće složiti da se kuća proda sve dok se ravnopravno imovina ne podeli.

- Ja ću se uzeti ono što mi pripada. Zašto da ne uzmem ono sto mi sleduje. Ja sam ravnopravan sa ostalom Šabanovom decom i neću odustati od nasledstva - izjavio je, navodno, Robert.

Izvor: Pink.rs/Srpski Telegraf
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
1 komentar
  1. Maja says

    Pa normalno, zašto ne bi, nije on ništa manje vredan od ostale dece, tvoje dete je tvoje dete, po kakvim god se uslovima pravilo, to je nepobitna činjenica, a sve drugo je samo roditeljski licni problem….., sud je sud, tu je da izrekne pravdu i zakon

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.