PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: Slađana Petrušić isekla sebi vene!

Slađana Petrušić oštro je kažnjena novčano i odlaskom u izolaciju pošto je iznela niz ružnih kvalifikacija na sadržaj i izbor pobednika "Parova". Nekadašnja voditeljka na taj način neopravdano je dovela u sumnju rad zaposlenih u rijaliti projektu, međutim, nije želela za izolaciju ni da čuje.

Ipak, ona je tamo otišla nakon svađe sa obezbeđenjem, a kako se dalje navodi, tu je i razbila bokal pa pokušala sebi da preseče vene.

- Ja ne idem u izolaciju i ne mogu biti novčano kažnjena - rekla je Slađana, a onda joj se obratila voditeljka Jovana Jeremić te iznela dokaze da je sve zapravo istina.

- Neće niko da ruži projekat i našu kuću, niti ćemo mi to da dozvolimo - rekla je ona.

Slađana je posle svađe sa obezbeđenjem otišla u izolaciju, a za njom i Dušan Zdravković. Zatim, ona je razbila bokal za vodu i počela da seče vene. Produkcija je pozvala Hitnu pomoć koja je odvezla Slađanu, a zatim je saopšteno da su ona i Zdravković izbačeni iz rijalitija.

U međuvremenu oglasila se i bolnica gde je zbrinuta:

- Slađa Petrušić je bila u našoj bolnici pre dva sata, i nakon što je ortoped previo ruku, otpuštena je na kućno lečenje. U njenom slučaju nije bilo hirurske intervencije već samo previjanja rane.

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs
Foto: petrusicsladjana/Instagram

Pogledajte još