ODABRANI POBEDNICI U PET KATEGORIJA: Održana još jedna spektakularna Zadrugovizija (VIDEO)

Nakon što su svi zadrugari izveli numere koje su pripremali proteklih dana za večeranju "Zadrugoviziju", došlo je vreme za glasanje. Svoje glasove prvo su izneli pripadnici sedme sile.

Novinari u studiju saopštili su kako je koja redakcija glasala. U prvim minutima najviše glasova imali su Jovana Tomić Matora i Filip Đukić.

Inače, Filip i Matora su večeras izveli numeru "Zmija žaba" koju u originalu pevaju Ognjen Amidžić i Slavica Ćukteraš.

Ubedljivo najviše glasova u ovoj kategoriji osvojili su njih dvoje. Oni su na kraju glasanja imali ukupno 86 bodova. Ovi zadrugari dobili su 2.000 dinara, dva mantila, dva peškira, prekrivač, boks cigareta i "Abela pharm" paket.

- Ja ovo nisam očekivao. Ovo mi je prva pobeda na Zadrugoviziji - rekao je Đukić, a Matora je poručila:

- Hvala svima.

Pobednički nastup:

Na večerašnjoj spektakularnoj "Zadrugoviziji", takmičari su nastupali u grupama i pevali duetske pesme. Nakon što se 21 par predstavio na velikoj sceni, počelo je glasanje. Voditelji Ognjen Amidžić i Dušica Jakovljević predstavili su i pobednike Fejsbuk glasanja. To su bili Tara Simov i Mateja Matijević, koji su se predstavili pesmom "Biću poznata", grupe "Đogani".

Njih dvoje su se oduševili kada su saznali da su dobili podršku milionskog auditorijuma i kada su čuli koju su nagradu dobili: dva bademantila, dva peškira, boks cigareta, 1.000 dinara i poklon od Sanje Stanković - haljinu.

- Veliki pozdrav i za Sanju i za našu podršku, hvala gledaocima. Hvala svima - rekla je Tara.

- Hvala mnogo svima - rekao je Mateja.

Pobednički nastup:

Publika je ove noći tokom održavanja "Zadrugovizije" osim na Fejsbuku, imala priliku da glasa prvi put i na društvenoj mreži Instagram. Glasanje se odvijalo tokom nastupa na zvaničnom Instagram profilu rijaliti programa "Zadruga".

Voditelj Ognjen Amidžić, kada je došlo vreme za to, uzeo je kovertu u ruke i pročitao kako je glasala publika na Instagram profilu rijaliti programa koji prate mnogobrojni korisnici ove društvene mreže.

- Instagram pobednici su Stefan Karić i Iva Grgurić - rekao je Ognjen Amidžić rezultate glasova.

Iva i Stefan su kao nagrade dobili dva mantila, dva peškira, prekrivač, obuću, boks cigareta i hiljadu dinara. Ovi zadrugari zahvalili su se svima koji su glasali za njih. Inače, tokom svog nastupa, Stefan i Iva su se poljubili.

- Hvala svima koji su glasali za nas. Pozdrav za moju porodicu - rekao je Stefan Karić.

- Želim se svima zahvaliti. Izgleda da i mi imamo veliku podršku. Hvala svima koji su glasali. Pozdrav mojoj porodici - rekla je Iva.

Pobednički nastup:

Nakon što je podeljena nagrada novinarskog žirija, kao i proglašeni pobednici Fejsbuk i Instagram glasanja, stručni žiri je krenuo da iznosi svoj sud i da deli poene na večerašnjoj "Zadrugoviziji". Ivana Krunić i Mirko Gavrić poveli su na samom početku glasanja, a taj trend se nastavio, pa su oni na kraju i pobedili.

Njih dvoje su dobili 5.000 dinara, dva badementila, dva peškira, dva prekrivača, dve čokolade, paket piva, boks cigareta i paket Abela farm.

- Hvala! - prokomentarisali su kratko Ivana i Mirko.

Pobednički nastup:

Publika širom regiona je ove večeri uživala u fenomenalnoj i spektakularnoj noći s obzirom na to da je održana "Zadrugovizija", tokom koje su zadrugari izveli u paru čak dvadeset jednu numeru.

Na kraju je došlo vreme da saznamo i kako je publika glasala putem SMS glasova.

- Glavna nagrada koju ostavljamo za kraj i koja je negde najbitija je nagrada koju ćemo dobiti kada se saberu SMS glasovi. Publika kraj malih ekrana je glasala i imamo pobednike SMS glasanja. Šta mislite ko su pobednici SMS glasanja? Pobednici SMS glasanja su Gagi i Ermina - rekao je Ognjen Amidžić.

U bekstejdžu je nastalo oduševljenje kada su zadrugari čuli da su Gagi i Ermina pobednici. Ukućani su svoje cimere pozdravili gromoglasnim aplauzom, a Đogani i Pašovićeva su se zagrlili i poljubili u obraz. Oni su kao nagradu dobili deset hiljada dinara, dva mantila, dva peškira, prekrivač, kozmetiku, boks cigareta, karton piva i "Abela pharm" paket.

- Bravo, bre! - govorili su zadrugari.

- Sad treba da ide ona pesma: "Zašto me u obraz ljubiš, neću da mi budeš drug" - prokomentarisala je voditeljka Dušica Jakovljević njihov poljubac.

- Vau! Želim da se zahvalim svima koji su glasali za nas. Pozdravljam decu, porodicu... Mnogo mi ovo znači. Luna voli te tata mnogo, toliko - rekao je Gagi Đogani.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.