SVIMA KOJI ME NAZIVATE FRUSTRIRANOM I ISKOMPLEKSIRANOM: Snežana Dakić u kupaćem kostimu poslala poruku hejterima (FOTO)

Pedesetjednogodišnja voditeljka Snežana Dakić danima unazad dobija komentare na društvenim mrežama koji se tiču procenjivanja njenog rada, karijere, izgleda i načina života.

Upravo ova situacija nagnala ju je da se obrati javnosti pismom koje je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Uz pismo popularna voditeljka podelila je svoju fotografiju u kupaćem kostimu, pokazavši fantastičnu figuru u šestoj deceniji života.

- Ovaj post posvećujem mojim pratiteljkama koje me nisu razumele, pa ostavljaju začudjene i omalovažavajuće komentare. Moja razmišljanja su iz mog ugla, iz mog iskustva i znanja. Ne moraju biti istina za svakoga. Ja sam žena iz velikog grada, koja je završila visoke škole, puno postigla u svom poslu i u životu, puno čitala i učila. Puno doživela i proživela, proputovala. Bavila se sportom... Možda su i Snežani sa 30 godina ove "istine" izgledale nerealne. Tada nije dobacila dalje. Jurila je karijeru. Rintala. Možda su Snežani sa 35, kad je pronašla "čoveka svog života" bile nezamislive stvari koje će tek doživeti u narednih 15 godina, do pedesete. Ni sanjala nije šta će sve shvatiti o "prijateljima", za koje je verovala da su dobronamerni, o nestručnim poslodavcima, o muškarcima... Tadašnja Snežana je bila uverena da se samo vrednim radom, znanjem i stalnim usavršavanjem dolazi do cilja. Tada je tako i bilo. A vidite kakva su pravila na tržištu danas, kada Snežana ima 50? Želim da vam poručim da se život stalno menja, menjaju se ljudi, menjate se i vi i vaše potrebe, vaši pogledi na svoj život, prioriteti, menjaju se okolnosti, na koje ne možete da utičete, menjaju se pravila, menjaju se merila, menja se tržište. U životu će vam se često situacija menjati. Ne živi se samo dok si mlad. Treba se puno puta pravilno prilagoditi i naći smisao od tridesete, kada mislite da ste zrele i jake, do pedesete. I ostati srećan i zadovoljan. A uvidi su bolni, jer nam pokazuju da ne može onako kako mi hoćemo, da ne može kako nama odgovara, da mora na teži način... ja sam to prošla, ja to znam. Zato, drage dame me olako nazivate "frustriranom" i "iskompleksiranom", želim vam puno kapaciteta za prihvatanje i prilagođavanje! Želim vam srećan put u nove promene! Ono sto vam je danas pobeda i sigurnost, trajaće neko vreme, a onda ce doći promena. A pobeda nije uvek dostupna, sprečavaće vas gori i nekvalitetniji... Lako je dok si mlad, priliči ti da se boriš, da grabiš. Pravi kvaliteti života postoje i u srednjim godinama i u trećem dobu. Ali taj smisao je na vama, da ga nađete. Kad se zapitate sta sad? Sta dalje? A nema vađenja na mladost. Voli vas Sneki - napisala je novinarka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još