SVEKRVA SE PITA ZA SVE! Bogdana Ražnatović: Ne želim dadilju, u Cecu imam najviše poverenja

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana uskoro će postati roditelji. Bogdana uživa u blagoslovenom stanju, a svi se trude da joj sve bude potaman. O njoj osim Veljka, posebno brine i svekrva Ceca koja jedva čeka unuka Željka.

Veljkova žena ne krije da joj svekrva u svemu pomaže i da joj je najveća podrška. Zbog toga i ne čudi što ona, osim Cecine podrške, ne želi ničiju pomoć oko deteta kada se u maju porodi.

- Ceca je već angažovala za Bogdanu nutricioniste i kuvare kojima veruje i koji za nju rade godinama kako bi porođaj prošao lako, međutim, Bogdana insistira da joj Ceca bude glavna podrška i oko svega ostalog - kaže izvor i dodaje:

- Snajka je izrazila želju da se sa Cecom sve dogovori i da se ona pita za sve. Bogdana je čak i naglasila da ne želi dadilju. Rekla je Veljku: "Ma kakva dadilja, pa ja u Cecu imam najviše poverenja, a tu su mi i Lidija i Anastasija. Nema potrebe da nam dete neko drugi uspavljuje i presvlači ako mi nismo tu, kad imamo njih. Pa Ceca je odgajila tebe i Tasu. Lidija ima četvoro dece i šta sad pored njih dve da plaćam dadilje, ne dolazi u obzir. Uz sve vas i moje sestre i majku, ja sam srećna žena" - prepričava izvor.

Podsećanja radi, Ceca je Bogdanu zavolela čim ju je upoznala i nije krila oduševljenje kada je njena snajka u pitanju. Njoj je najbitnije da se ona i Veljko lepo slažu i uvek je tu da ima pomogne šta god im zatreba.

Izvor: Telegraf/Skandal/Pink.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još